KINDERMUZIEKWEEK in Musis & Stadstheater Arnhem

2 maart 2023
Muziek doorgeven aan volgende generaties. Dat doet Musis & Stadstheater Arnhem tijdens de jaarlijkse, landelijk georganiseerde Kindermuziekweek (24 maart t/m 2 april). Want muziek verbindt, van muziek word je blij en muziek maken kan altijd!
Kindermuziekweek in Musis & Stadstheater Arnhem
Ontdek het mooie programma, samengesteld voor alle leeftijden. Zo maken de allerkleinsten kennis met de eerste muzikale klanken tijdens het Babyconcert en neemt de voorstelling ‘De Geheime Tuin’ je mee op een sprookjesachtig muzikaal avontuur. Lees gauw verder, ontdek wat er nog meer op het programma staat en bestel alvast je kaartjes. Heel veel plezier!

Pim & Pom vieren feest! (2+)

De twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal, maar vooral feestelijk avontuur. En Pim & Pom kunnen de hulp van alle kinderen goed gebruiken, want wat heb je eigenlijk nodig voor een groot feest? Vier een Pim & Pom-tastisch feestje! Mét Meet & Greet na afloop.
Musis Arnhem 28 maart (twee voorstellingen)
Bekijk speeltijdenBepaal zelf de muziek

Het publiek heeft invloed op de muziek in deze voorstelling. Via de objecten in de speeltuin sturen kinderen (of hun ouders) de musici van ‘But What About’ aan, die live muziek spelen. Hoe cool! Just Press Play speelt op twee tijden, voor verschillende leeftijden (3+ en 5+). Mis deze interactieve voorstelling niet!
Musis Arnhem, 29 maart (twee voorstellingen)
Just Press Play! Babyconcert: in het bos (0+)

Een mix van kinderliedjes, jazz en (hedendaags) klassieke muziek. Babyconcert ‘In het bos’ is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek, waarin Rianne en Remy op avontuur gaan in het bos. Verwacht fluitende vogeltjes, een symfonie van regen en windvlagen. Een mooie ervaring voor jou en je kindje!
Musis Arnhem, 30 maart (twee voorstellingen)
Reserveer je kaartjesDe Geheime Tuin (6+)

Omdat Sara's ouders op zakenreis gaan, komt ze in het gigantische, oude landhuis van haar oom te wonen. Een huis vol geheimen. Een spannend avontuur over vriendschap, vertrouwen en de liefde voor de natuur, met orkest van 45 musici. Stadstheater Arnhem, 25 en 26 maart
Reserveer je ticketsKrijg de Kleure! (5+)

Was de kleur er altijd al en zie je die nu pas? Heb je zelf de kleur veroorzaakt? Hoe klinkt kleur eigenlijk? Ontdek het samen met je kind in een muzikale dans door een kleurrijke, fantasievolle en altijd veranderende wereld.
Musis Arnhem, 1 april
Spannende choreografieWil je meer informatie over alle mooie concerten en voorstellingen tijdens de Kindermuziekweek in Musis & Stadstheater Arnhem? Bekijk het complete overzicht via de roze websitebutton.

Heel veel plezier,
Liefs, Esther
Naar de website