Ontdek je talent met MUMEGO!

27 januari 2021
Maak kennis met hét talent-ontwikkelingsplatform voor kids vanaf 7 jaar! Online dans- zang- acteer- en muziekles door de Master Trainers van MUMEGO!
Ontdek je talent met MUMEGO!

Ontdek de wereld van de showbiz via LIVE online lessen

MUMEGO is een online platform voor kinderen die willen leren zingen, dansen, acteren én of een instrument willen bespelen. Kinderen vanaf 7 jaar met kleine of grote ambities, mét of zonder ervaring, kunnen via dit platform thuis LIVE online lessen volgen, samen met allemaal leeftijdsgenootjes die dezelfde ambitie hebben. De cursussen worden in blokken van een aantal weken gegeven. Voor een vast bedrag per maand kunnen kinderen zoveel lessen volgen als ze willen, in verschillende disciplines! Bekijk het uitgebreide cursusaanbod! 

Talent, passie en zelfvertrouwen

De enthousiaste Master Trainers van MUMEGO werken vanuit hun eigen passie voor het vak. Ze halen het talent in de kinderen naar boven, delen hun passie met hen en werken tegelijk aan het zelfvertrouwen van het kind.

Opstapje naar een vereniging

MUMEGO geeft kinderen graag nét dat duwtje in de rug om, nadat zij in de vertrouwde omgeving van hun eigen huis de basis hebben geleerd, lid te worden van een lokale vereniging om daar verder te werken aan dat wat zij geleerd hebben. 

Ook voor kids met grote dromen

Andersom kunnen kinderen die al lid zijn van een club, maar graag meer willen leren, met MUMEGO thuis verder werken aan hun vaardigheden om misschien zelfs ooit de grote stap naar de showbiz te maken! Voor kinderen met dergelijke ambities organiseert MUMEGO regelmatig audities voor de films, series en muziekvideo’s die zij zelf produceren. Bekijk de trailer van een met en door leerlingen van MUMEGO geproduceerde film!

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Vraag per mail een proefles aan! Klik door naar de website!


Naar de website