Verwonderd en betoverd door park Zypendaal

26 oktober 2021
In het donker wandelen door een park heeft al iets magisch, maar de 'Grote Schijn' heeft er iets magisch van gemaakt met hoofdletter 'M'. Kidsproofblogger Nicoline heeft dit magische uitje beleefd met haar gezin en deelde haar mooie ervaringen met ons! Lees gauw verder!
Vertoverd en betoverd door park Zypendaal
In deze ervaring is te veel zeggen zonde. Niet te veel tekst, niet te veel beeld om de boel te verklappen. Maar zoals de jongste zei: eng en toverig, dus eng bijzonder.Door de poort bij de Grote Schijn in park Zypendaal val je van de ene verrassing in de andere verrassing. Veel oeh's en net zo veel Ah's. Speels met licht, geluid en vormen. Kunst en kitsch gaan samen. Bijzondere effecten op de bomen, op de bladeren en het water.'Spectaculair' zegt de oudste. Kijk hier, kijk daar. Zo in het donker waren we blij dat hij een rode jas aanhad, want dat viel nog iets op. Spannende elementen voor de jongste die bij verrassende waterelementen even getild moest worden, want ze verzette geen stap meer door angst. Of er toch echt elfjes en wolven aanwezig waren. Verbeelding alom.
Gelukkig werd ze al gauw weer betoverd door andere mooie licht en geluidseffecten en heeft ze de hele wandeling zelf gelopen.De hele route lopen we in 1 uur en 15 minuten. Met een kleine pauze bij het voor ons meest bijzondere gedeelte. Midden in een weiland een verhaal dat het bos tot leven brengt.Zelfs de jongste was er stil van en ik kan je zeggen dat gebeurt bijna nooit ;-) Prima te doen dus. Het moeilijkste stuk was van en naar de auto lopen. Maar het was zoooo de moeite waard. Bofkonten zijn we dat we dit konden meemaken.Kidsproof waardig zeker mits de kindjes kunnen lopen, maar ook zonder kids een bezoek meer dan waard.Wil je zelf ook een bezoekje brengen en je verwonderen over al het moois dat je ervaart tijdens de Grote Schijn? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie. Reserveer vooraf je tijdslot.Kidsproofblogger Nicoline Kneepkens-Holleboom (38 jaar) is getrouwd met Bjorn, hebben 2 kinderen Jasper (9 jaar) en Fleur (5 jaar) en wonen in Arnhem. Ze houden van leuke dingen doen samen met het gezin. Omdat ze doordeweeks allebei druk zijn met werk willen ze in het weekend minimaal 1 ding gezamenlijk doen. Mooie herinneringen maken en nieuwe dingen leren!

Naar de website