Extra hulp zwemlesTerug naar het overzicht

Misschien heb je al eens eerder op zwemles gezeten en vond je het daar heel moeilijk?
Of je bent heel bang voor water? Dan kun je bij ClubExtra Aqua zwemlessen volgen!

De juffen en meesters van ClubExtra Aqua vinden het belangrijk dat jij de zwemlessen leuk vindt en dat je het naar je zin hebt tijdens de les.

Je zwemt in een groepje met maximaal 4 andere kinderen en krijgt iedere week les van dezelfde juf of meester. Dat is dus hartstikke gezellig! En omdat de groepjes zo klein zijn, heeft de juf of meester ook veel tijd en aandacht voor jou. Zo kan hij of zij jou goed helpen bij de dingen die jij moeilijk vindt in het water!

Tijdens de lessen ga je allemaal leuke speelse dingen doen in het water. Hierdoor leer je langzaam om bijvoorbeeld onder water te gaan, onder water te kijken, bellen te blazen en ga zo maar door.

Op een gegeven moment kun je drijven op het water en leer je echt zwemmen. Het halen van een A en B diploma kan bij ons, maar is niet het belangrijkste. Het is vooral belangrijk dat jij jezelf leert redden in het water. En dat jij je veilig voelt als je zwemt en er plezier in hebt!

Meer weten over deze lessen? Klik op de roze button voor de website.

Ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor in het weekend? Kijk eens bij onze uitagenda!

ClubExtra Aqua

De Pas 44
6836 BK Arnhem
Openingstijden
Zwembad de Grote Koppel
di 16:00-16:30 en 16:30-17:00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!