icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

BloesemkindTerug naar het overzicht

BLOESEMKIND is dé plek voor fijne Kinderyoga lessen, coaching en de bijzondere natuurworkshops!
De Kinderyoga lessen zijn gebaseerd op de Japanse Do-in en Yoga, geïnspireerd door de natuur en wonderlijke belevingswereld van kinderen en tieners. De lessen onderscheiden zich door de kleine groepen en oprechte aandacht. En je krijgt en les van een professioneel opgeleide Kinderyoga -en Do-in docente, genaamd Laura. Laura is in het bijzonder gespecialiseerd in de begeleiding van hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen en tieners.

Door Do-in yoga te doen, wissel je in -en ontspanning af door beweging, massage en minfulness oefeningen, ademhaling en meditatie, spel en creatieve opdrachten. Dat helpt je meer rust, balans en zelfvertrouwen te vinden, maar ook meer flexibiliteit en kracht. Zo kun je gemakkelijker omgaan met de alledaagse prikkels, voel je je fijner en kun je lekkerder slapen! Je hoeft er niet lenig voor te zijn of heel sterk. Er is ruimte voor jouw eigen ritme en kracht.

Door het hele jaar worden er speciale kennismakingslessen georganiseerd. Vaak in samenwerking met andere leuke initiatieven.

Natuurworkshops
Binnen -of buiten in de natuur, bij Bloesemkind kun je spelenderwijs onderzoeken en ontdekken hoe je ontspannen jezelf kunt zijn, zodat je kunt groeien zoals jij bent!

Wil je meer weten of een keer komen kennismaken? Bekijk de website (www.bloesemkind.nl) of stuur een e-mail!

Psst, hou ook onze Uitagenda in de gaten voor de leuke natuurworkshops van Bloesemkind!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips