Lease een huisdierTerug naar het overzicht

Wil jij ook een huisdier maar moet je je ouders nog overhalen? Dan is dit de oplossing!
Vaak hoor je van ouders dat hun kinderen een huisdier willen, maar ze niet zeker weten of ze een huisdier (en vooral de verzorging ervan) leuk blijven vinden. Om te voorkomen dat dieren worden gekocht en vervolgens weer naar de winkel worden teruggebracht of op marktplaats terecht komen, heeft kinderboerderij Horsterpark een slim plan bedacht! 

Hoe werkt het?
Bij Kinderboerderij Horsterpark kun je vanaf nu je eigen huisdier leasen! Zes weken lang mag je uitzoeken of je een geschikt huisdierbaasje bent. Voor een klein bedrag lease je twee cavia’s, twee muizen of ratjes inclusief kooi. Je krijgt het verzorgingsboekje ‘Meer plezier voor je huisdier.’ Daarin zit een afvinklijst waarop je elke dag ziet wat je moet doen om je cavia’s, rat of muizen gezond en vrolijk te houden. Heb je goed best gedaan en zijn je nieuwe huisdieren gezond en blij? Dan krijg je aan het einde een echt diploma.

Kosten
De kosten om twee cavia’s of twee muizen of ratjes te leasen zijn €15,00. Je mag de cavia’s, muizen of ratjes dan 6 weken houden en krijgt een kooi met toebehoren mee. Voor de kooi betaal je €35,00 borg, dit krijg je aan het einde weer terug, als de kooi onbeschadigd is.

Vind je je lease huisdier helemaal geweldig? Dan kun je er ook voor kiezen om hem of haar te houden!

Voor meer informatie kun je een mail sturen.

De leukste tips en trucs voor kids vind je natuurlijk op Kidspoof Arnhem

Horsterpark

Horsterparklaan 2
6922 NR Duiven
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL