Boerderijwinkels ArnhemTerug naar het overzicht

Natuurcentrum Arnhem heeft twee biologische boerderijwinkels met verse producten van de boerderij!

Natuurcentrum Arnhem heeft twee biologische boerderijwinkels waar producten van de boerderijen te koop zijn (zoals vlees, kaas, eieren en groenten). In de winkels, bij Stadsboerderij Presikhaaf en Stadsboerderij de Korenmaat, zijn naast allerlei lekkernijen ook producten te koop die je helpen om thuis zelf met duurzaamheid en natuur aan de slag te gaan.

Twee winkels vol (h)eerlijks, lokaal en direct uit de natuur. Kom en ervaar het zelf bij de Stadsboerderij Presikhaaf of Stadsboerderij de Korenmaat. Naast gezonde en lekkere voedingsmiddelen kun je ook handige tips krijgen om zelf gezond te koken en duurzaam te leven.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? In de winkel is er van alles te vinden voor kinderen: kinderkoekboeken,  leerzaam knutsel- en doespeelgoed zoals zelf een vogelhuisje maken of insecten bekijken met een loep.

Wil je meer weten over de boerderijwinkels? Klik dan op de roze button.

Gek op dieren? Kijk dan ook eens op onze pagina met beestachtig leuke uitjes!

Natuurcentrum Arnhem

Ruitenberglaan 4
6826 CC Arnhem
Openingstijden Verschillend per locatie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips