Speelotheek Zwaan KleefTerug naar het overzicht

Kom ook speelgoed of verjaardagsdoos lenen bij Speelotheek Zwaan Kleef Aan Huissen?
Gevestigd in de voormalige Aloysiusschool ligt speelotheek "Zwaan Kleef Aan" midden in het centrum van Huissen. Voor de speel-o-theek is voldoende parkeergelegenheid maar ook komende vanuit de winkelstraat is de locatie goed te bereiken. 

Voor het lenen van speelgoed heb je een abonnement nodig. Hiermee kun je een heel kalenderjaar speelgoed uitproberen. Het geleende materiaal mag vier weken in huis gehouden worden.

Populair speelgoed kun je reserveren, zodat je zeker weet dat je aan de beurt komt. Verder bezitten ze een goedgevulde verjaardagsdoos om kinderpartijtjes tot een geweldig feest te maken. 

Medewerkers zullen graag al jouw vragen beantwoorden en kunnen eventueel adviseren bij het kiezen van het juiste speelgoed voor jouw kind. Meer weten? Klik dan snel even door naar de site van Speelotheek Zwaan Kleef Aan!

Wist je dat wij ook een hele categorie hebben met de leukste kinderfeestjes uit de regio Arnhem? 

Speelotheek Zwaan Kleef Aan

Langekerkstraat 19
6851 BM Huissen
Openingstijden Voor actuele openingstijden klik je even door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL