Zonder luis weer naar huis!Terug naar het overzicht

Voorkom luizen met deze huidvriendelijke, vegan preventieve spray van XT Luis!
De back-to-school periode na de zomervakantie staat bekend als de periode van hoofdluisbesmettingen op basisscholen. Veel kinderen komen terug van vakantie met hoofdluis en dragen dit snel over in de klas. Door de corona-maatregelen op scholen zijn luizenpluisouders minder actief en is er dus nog meer kans op hoofdluis.

XT luis Protect & Go

Hoofdluis is makkelijk te voorkomen met de preventieve spray van XT luis; ‘Protect & Go’.
Het is een huidvriendelijke en vegan spray op waterbasis, met klinisch bewezen werking tegen hoofdluis. Zo komen kids weer thuis zónder hoofdluis!

Voorkom besmetting met hoofdluis

XT luis Protect & Go is een preventieve spray tegen hoofdluis, vol verzorgende ingrediënten die meteen zorgen voor een goede doorkambaarheid van de haren. Het is makkelijk in gebruik; na het wassen van het haar, even sprayen en klaar! Door minimaal 2 maal per week de haren in te sprayen met XT luis Protect & Go wordt hoofdluisbesmetting voorkomen. De spray is vegan, huidvriendelijk, op waterbasis en heeft een anti-klit formule. De actieve werkstof, Activdiol, geeft luizen geen kans!

Behandel hoofdluis snel en effectief

Was je te laat voor preventie en komt je kind toch thuis met luis? Dan is er het handige product XT luis Once. XT luis Once doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De werkzame stof is Dimeticon. Dimeticon is veilig in gebruik en werkt niet resistentie bevorderend. Daarnaast bevat het Penetrol dat ervoor zorgt dat Dimeticon in de eitjes kan doordringen om ze te doden.

Met deze twee producten is hoofdluis gemakkelijk te voorkomen en te behandelen! XT luis is te koop bij onder andere Kruidvat en ETOS.

XT Luis


Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke december tips

Leuke december tips

Het feest van Sinterklaas is gevierd en de kerstvakantie ligt in het vooruitzicht. Maar voor het zover is, zijn er nog leuke december-uitjes. Psst...in week 51 verschijnt onze digitale kerstvakantie special met de leukste kerstvakantietips!

Naar de december eropuit tips