icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Popocatepetl The MexicanTerug naar het overzicht

Vrolijk Mexicaans restaurant waar je met je handen mag eten. Caramba!
Popocatepetl is de bekende vulkaan bij Mexico city. De naam is oud-Azteeks en betekent; "Daar waar de aarde heet wordt." In Nederland staat Popocatepetl voor een groot aantal Mexicaanse restaurants die al 25 jaar een succes in Nederland zijn en nu dus ook in Arnhem, tegenover de ACU fontein.

Het is een leuke plek om te gaan eten met kids die al echt rustig aan tafel kunnen zitten. Op de kinderkaart vind je heerlijke dingen als nacho's, enchilada's en taco's.

Ook leuk om van de "to share" kaart te bestellen. Allemaal kleine hapjes die je samen deelt. En aangezien sommige dingen onmogelijk te eten zijn met mes en vork, is het hier dus helemaal niet gek om met je handen te eten ;) 

Alles smaakt nog lekkerder met een cocktail
Natuurlijk serveren ze bij de fristi, appelsap of water. Maar aan dé echte Niños serveren ze ook toffe kindercocktails! Deze zijn uiteraard niet met alcohol maar qua uiterlijk gaan ze zeker door voor een hele echte!

Na het bestellen komt er een kleurplaat met spelletjes op tafel die de tijd tot het eten arriveert fijn overbrugt. Als toetje zijn de churros een hit bij onze kids.

Zonder tattoo gaat een echte Niño bij Popocatepetl de deur niet uit
Na het eten buik je even lekker uit terwijl je een spicy woordzoeker oplost of zet je gedachten op nul en kleur lekker een kleurplaat. Als een echte Niño verlaat jij The Mexican niet zonder officiële Mexican tattoo!. Ga je voor een skelet of liever I Love Popo…..?

Wil je meer weten over dit restaurant, klik dan even op de roze button. Je komt dan vanzelf op de website.

Tip: vind je het ook leuk om zelf te koken? Maak dan eens een restaurant in je eigen huis! Ideeën voor lekkere gerechten vind je in onze Thuis categorie.

Popocatepetl The Mexican

Gele Rijders Plein 39
Arnhem
Openingstijden zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld! Happy Summer!

16 zomervakantie uitjes in NL