Gaaf Kindercafé in ArnhemTerug naar het overzicht

Zo leuk het Kindercafé Waar op Brouwersplein 11! De ideale hotspot voor kinderen en ouders.
In het vernieuwde afgeschermde kindergedeelte is volop speelgoed aanwezig zodat jij lekker kunt genieten van een warme cappuccino, lunchplank of stukje taart. Voor de lunch vind je hier het beste verse biologische brood van de lokale bakker, Smokin' Avocado lunchtopper van Ilze, verse fairtrade koffie van Peeze, frisse bio dranken, homemade snickerbars en nog véél meer! De kids kunnen hier een lekker broodje Aap krijgen met kaas, appelstroop, hagelslag of jam. De tosti's zijn ook aan te raden!

Special brunchzondagen
Elke laatste zondag van de maand pakt Kindercafe WAAR groots uit. Dan wordt de zaak verbouwd, zijn er superleuke kinderworkshops en is er een extra grote speelplek. Ouders kunnen zich die zondagen inschrijven voor een lunch met onbeperkt lokaal lekkers. Denk aan brood van Tom van Otterloo, groenten van de Horsterhof, kaas uit Lievelde en boter en eieren uit Duiven. Hoe leuk is dat!

Inschrijven kan via arnhem@ditiswaar.nl of door even op de mailbutton te klikken.

Klik voor meer info op de roze websitebutton.

Zin om iets leuks te doen dit weekend? Neem dan eens een kijkje op onze Uitagenda met de leukste uittips van dit moment.

WAAR Smaak Lokaal

Brouwersplein 11
6811 BL Arnhem
Openingstijden Elke dag geopend – Elke laatste zondag van de maand Buffet en Speelplek XL Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School

Back to School

Het nieuwe schooljaar is begonnen. En dat betekent natuurlijk ook een nieuw clubjes seizoen! Ben jij nog opzoek naar een leuke sport-, creatief of muziekclubje? Dit zijn onze tips! 

Back to School tips