Speurtochten in de natuurTerug naar het overzicht

zaterdag 14 mei
Bij Bezoekerscentrum Veluwezoom kun je superveel leuke speurtochten doen!

Bij Bezoekerscentrum Veluwezoom kun je heerlijk wandelen. Om het wandelen extra leuk te maken, kun je allerlei verschillende speurtochten doen. Zo is er een OERRR seizoensspeurtocht waar dit keer het thema Lente is.

Lentespeurtochten
Naar buiten om de lente te ontdekken? Bezoekerscentrum Veluwezoom heeft twee leuke lentespeurtochten waarbij je op pad gaat met een speurtas door het bos. Fluit als een verliefde vogel, ontkiem als een boom, zoek kleuren en meer!

Je kunt kiezen uit 2 verschillende speurtocht-tassen: voor jonge kinderen ( 4-7 jaar) is er de groene speurtas; (duur: +/-1,5 uur), voor de oudere kinderen ( 8-12 jaar) de rode speurtas. (duur +/-2 uur)

Nog meer speurtochten
Voor de oudere kinderen is er een spannende GPS speurtocht: Schatten van OERRR. Hier ga je met een gps in de hand speuren naar Letterboxen in het bos. 

Altijd al eens op expeditie willen gaan? Dan is dit je kans! Met de OERRR Expeditie kun je meer op een gaaf avontuur in de natuur. 

Er zijn ook een aantal speurtochten met een leuk dierenthema, zoals een BZZZ speurtocht, waar je de wereld van de wilde bij ontdekt, de OERRR speurtocht Victor Vos, waar je mee gaat met Victor zijn zoektocht naar eten en de OERRR Speurtocht Dierenmanieren, waarin je heel veel van dieren leert. Uitgespeurd? Ga dan op bezoek bij Brammetje het Lammetje in de nabijgelegen schaapskooi

Wil je meer weten over deze leuke speurtochten? Klik dan op de roze button. 

Gek op de natuur? Kijk dan ook eens op onze pagina met de leukste natuur-uitjes!

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Heuvenseweg 5 A
6991 JE Rheden
Openingstijden Zelf in te plannen Prijs Afhankelijk van de speurtocht Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen!

De leukste vakantiekampen!

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

Bekijk onze tips!