DierensinterklaasTerug naar het overzicht

woensdag 30 november
Een ontroerende familiefilm waarin huisdieren ook Sinterklaas willen vieren in Focus Filmtheater Arnhem!

Trippel Trappel Dierensinterklaas 

Waarom krijgen dieren eigenlijk geen cadeaus op 5 december? Zij zijn toch ook braaf geweest? Alle dieren beginnen hun eigen verlanglijstje op te stellen onder leiding van Fretje. Takkie de wandelende tak en Kari de kanarie zijn ook van de partij. Ga met ze mee op avontuur op de pakjesboot. Zouden de dieren ook cadeautjes krijgen? Ontdek het tijdens deze ontroerende familiefilm.

Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar

Op zondag 27 november om 11:00 uur en op woensdag 30 november om 14:15 uur begint de film. Kom je op 27 november langs? Dan is er een gratis activiteit bij de film voor de kids. Ook mogen ze hun schoentje zetten. Willen jouw kinderen deze beestenbende niet missen? Reserveer alvast jullie tickets online via de roze button. Kom je ook langs?

Ben je op zoek naar een winkel voor jouw kids? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels.

Focus Filmtheater Arnhem

Audrey Hepburnplein 1
Arnhem
Openingstijden Zondag 27 november om 11:00 uur en op woensdag 30 november om 14:15 uur. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

19x leuke herfsttips

19x leuke herfsttips

De herfst is hét seizoen om met kinderen de natuur in te gaan. De grond ligt vol met kastanjes, oranje bladeren en andere herfstschatten: perfect voor kleine verzamelaars. Lees de blog met 19x leuke herfstactiviteiten!

Naar de blogs