Voorjaarsvakantie bij FocusTerug naar het overzicht

zondag 25 februari
Mooie familiefilms, gratis pauze-activiteiten en pannenkoek versieren in Focus Arnhem!

Focus Junior in de voorjaarsvakantie

Ga vakantie vieren in Focus Filmtheater op het Audrey Hepburnplein in Arnhem! Traditiegetrouw staat bij Focus de voorjaarsvakantie (10 t/m 18 februari 2024) in het teken van Focus Junior. Iedere dag is er voor verschillende leeftijden iets te doen. Naast de toffe kinderfilms en gratis pauze-activiteiten, kun kinderen in Focus Eten en Drinken de hele vakantie tussen 11:30 en 16:00 voor maar €7 een pannenkoek versieren (en daarna natuurlijk opeten!).

Familiefilms

Voor de allerkleinsten vertoont Focus Peppa’s Bioscoop Feestje (3+), met tien nooit eerder vertoonde afleveringen van Peppa Pig, vijf nieuwe liedjes en elf interactieve korte filmpjes. Voor de iets oudere kinderen is er de prachtige animatie Minuscule 2: Het tropisch avontuur (5+) waarin een jong lieveheersbeestje per ongeluk op een tropisch eiland belandt, de nieuwe familiefilm Gewoon super! (6+) over vriendschap en doorzettingsvermogen, en natuurlijk de hit Wonka (7+), met Timothée Chalamet als de grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier aller tijden. Leuk voor de hele familie!

In verband met de voorjaarsvakantie in regio Midden en Noord, vertoont Focus ook de week erna, van 17 t/m 25 februari (voorjaarsvakantie in Regio Midden en Noord), extra kinderfilms!

Gratis pauze-activiteiten

Bij een aantal voorstellingen zijn er gratis pauze-activiteiten. Zo kunnen kinderen in de pauze van Wonka (7+) op zaterdag 10 februari om 10:15 uur bonbons maken en worden er bij de voorstellingen van Minuscule 2: Het tropisch avontuur (5+) op maandag 12 februari om 14:00 uur en op donderdag 15 februari om 13:00 uur kriebelbeestjes van klei gemaakt. Bij Peppa’s bioscoop feestje (3+) op vrijdag 16 februari 10:30 uur is het feest, met liedjes, stoelendans en feestmutsen knutselen!

Klik op de roze button voor meer info. 

Ben je op zoek naar een leuk clubje voor je kids? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes.

Focus Filmtheater Arnhem

Audrey Hepburnplein 1
Arnhem
Openingstijden Van 10 t/m 18 februari; ook in de week na de voorjaarsvakantie van Zuid draaien ze nog extra kinderfilms. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips