Land van Jan Klaassen open!Terug naar het overzicht

vrijdag 23 februari
Voorjaarsvakantiefeest in het Land van Jan Klaassen: poppentheater, carnavalskraker, zweefauto's en meer.

Voorjaarsvakantie in Land van Jan Klaassen

Raad eens wat? Het Land van Jan Klaassen is weer open en het wordt groots gevierd tijdens de voorjaarsvakantie van 10 tot 25 februari! Dus, trommel je kinderen op en bouw samen een feestje. Of je kids nu zin hebben om binnen te ravotten of buiten te spelen, bij Het Land van Jan Klaassen kan het allemaal.

Om de feestelijke sferen te blijven, heeft Jan Klaassen zelfs een carnavalskraker uitgebracht - 'De Rode Neus'. Maar dat is nog niet alles! Vergeet het digitale tijdperk even en laat je kinderen weer ouderwets klimmen, glijden en springen in de indoorspeeltuin. Trek de mooiste verkleedkleding aan, schmink je als een prinses of superheld, en doe mee met de polonaise. Ontmoet Jan Klaassen & Katrijn tijdens de poppentheatervoorstelling en maak een rondje door de goudmijn met de trein. In de zweefauto's vlieg je zelfs door de indoorspeeltuin! Dat gaan je kids vast heel tof vinden. 

Komen jullie ook langs in de voorjaarsvakantie? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk clubje voor je kids? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes.

Het Land van Jan Klaassen

Gildeweg 6
7047 AR Braamt
Openingstijden 10 tot 25 februari. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips