icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Pretpakket online 6+Terug naar het overzicht

zondag 30 mei
Geniet van de mooie familievoorstelling Pretpakket van Introdans thuis vanuit je eigen huiskamer!
Op het online platform Podiumkids Thuis bundelen 18 professionele jeugdgezelschappen hun digitale registraties. Familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+ kunnen on demand thuis bekeken worden. Ook in de meivakantie biedt het platform verantwoorde schermtijd en een uurtje theaterkunst.

Introdans is er van donderdag 29 april tot en met zondag 30 mei te zien met de familievoorstelling PRETPAKKET (6+). De voorstelling bestaat uit het humoristische werk Wrapped van de Israëlische choreograaf Inbal Pinto. Wie herinnert zich niet de twee ‘klakkende’ danseressen in Wrapped? Hele zalen vol kinderen ‘klakten’ mee tijdens dit hilarische duet van de Israëlische choreografe Inbal Pinto. Dat smaakt naar meer, dacht artistiek directeur Roel Voorintholt. Zo ontstond het idee voor PRETPAKKET, een programma geheel gewijd aan het dit werk van Inbal Pinto.

In Wrapped versmelten humor en poëzie in een visueel rijke, denkbeeldige wereld tot, zoals Pinto zegt, een ‘stadslegende’. Een kerstboom, hoedjes van papier, regenjassen, romantische jurken, een vogel, dansers op stelten en nog veel meer maken de choreografie tot een feest voor het oog.

Na eerder diverse delen uit de choreografie te hebben gedanst, brengt Introdans in PRETPAKKET nu voor het eerst de integrale versie van Wrapped.

Klik voor meer info via de roze button gelijk door naar de site.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Introdans

Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem
Openingstijden van 29 april t/m 30 mei te zien via Podiumkids Thuis Prijs € 2,99 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

Hoewel we nog niet erop uit kunnen zoals we gewend zijn, zijn er genoeg toffe uitjes die wél door kunnen gaan. Van online thuistheater, een familieconcert en leuke buiten eropuit tips tot inspiratie voor Moederdag en Hemelvaart.

Naar de vakantietips