Swan Lake 6+Terug naar het overzicht

Prachtige dansvoorstelling van Introdans voor de hele familie, in diverse theaters in Nederland.

Swan Lake 6+ - dansvoorstelling van Introdans

Na het enorme succes van Carmen in seizoen 2022/2023, presenteert Introdans nu opnieuw een bekende, alom geliefde klassieker in een nieuwe, eigentijdse interpretatie. Met zijn Swan Lake creëerde de Belgische choreograaf Stijn Celis een frisse, humoristische en innovatieve bewerking van het ‘ballet der balletten’: het 125 jaar na de ‘oerpremière’ nog altijd wereldwijd uitgevoerde Zwanenmeer.

Celis’ Swan Lake is een groots gemonteerde, levendige voorstelling, waarin het complete Introdans-danserstableau zal schitteren tegen de achtergrond van een imponerend decor, op de beroemde, majestueuze en ontroerende muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski.

Swan Lake Experium

Net als bij Carmen.maquia biedt Introdans ook bij Swan Lake voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze een ‘experium’ aan in de foyer van het theater. Een interactieve totaalbeleving voor alle leeftijden, waarbij je al je zintuigen kunt gebruiken om Swan Lake nóg intenser te kunnen ervaren. Inclusief een nagesprek na afloop met de dansers.

Locaties Swan Lake - 16 december t/m 10 maart

Doetinchem, Enschede, Deventer, Amstelveen, Winterswijk, Rotterdam, Eindhoven, Roosendaal, Zaandam, Nijmegen, Haarlem, Utrecht, Groningen, Zwolle, Amersfoort, Hengelo, Leeuwarden, Apeldoorn

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een clubje voor je kids in Arnhem en omgeving? Neem een kijkje op onze pagina Clubjes en laat je inspireren.

Introdans

Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem
Openingstijden 16 december t/m 10 maart in diverse theaters in Nederland Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze Eropuit tips