icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

Introdans tips voor thuisTerug naar het overzicht

zaterdag 30 mei
Introdans deelt online tips voor thuis. Dans mee vanuit jouw woonkamer of misschien wel uit de tuin!
Introdans danst je door de dag heen! Omdat Introdans tijdelijk gesloten is, delen zij online tips voor thuis. Thuis zitten betekend niet dat je niet meer kan bewegen! Beweeg jij met ons mee?

Neem een kijkje in de wereld van Introdans. Bekijk verschillende leuke video’s en documentaires in de (online) Introdans Thuisbioscoop. Pop de popcorn en kijken maar!

Wil jij thuis ook actief blijven dansen? Het team van Introdans presenteert vanuit hun eigen woonkamers ‘Introdans beweegt je’. Een gloednieuwe reeks van vijf actieve video’s. In iedere video neemt het prof-docententeam van Introdans je mee in drie oefeningen, geïnspireerd op het Introdans-repertoire. Dans jij ook mee? Deel jouw dans videos ook op Instagram met #wecandanceathome

Ondanks het feit dat de dansers de repetitiestudio of het podium nog niet mogen betreden, barsten ze gelukkig nog steeds van de creativiteit. Ter gelegenheid van International Dance Day op 29 april heeft danser Jurriën Schobben samen met de dansers de video Dancer coping with COVID gemaakt. Bekijk de video hieronder!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op onze Blogpagina vind je meer leuke en actieve thuistips voor kids!

Introdans

Vijfzinnenstraat 82
6811 LN Arnhem
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl