Appelbollen makenTerug naar het overzicht

donderdag 22 oktober
Kom in de herfstvakantie naar kasteel Doorweth en help mee appelbollen maken en doe de speurtocht!
Aan het eind van de zomer wordt de oogst binnen gehaald. De vruchten zijn rijp en worden geplukt en aardappelen en groenten klaar zijn voor de bewaarkelder en het inmaken. De oogsttijd was vroeger een hele drukke periode voor landman en huisvrouw.

Kinderen en hun (groot)ouders kunnen op woensdag 14 en donderdag 22 oktober 2020 de tuinman/vrouw van kasteel Doorwerth helpen. Eerst worden de appels geplukt uit de boomgaard, daarna mogen ze verwerkt worden in een zelfgemaakte heerlijke appelbol.

Terwijl de appeltjes in de oven zitten, kun je het kasteel bezoeken aan de hand van een leuke appelspeurtocht. Daarna is het smullen geblazen van je eigengemaakte appelbol!

TIP: Meer leuke activiteiten in het weekend, op je vrije woensdagmiddag en alle andere dagen vind je in onze Uitagenda!

Kasteel Doorwerth

Fonteinallee 2 B
6865 ND Doorwerth
Openingstijden 14 en 22 oktober; Klik voor actuele tijden door naar de site. Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips