RidderslagTerug naar het overzicht

zondag 28 mei
Ontdek de geschiedenis van Kasteel Huis Bergh en beleef samen met je kinderen een middeleeuws avontuur!

Voel je een echte kasteelbewoner op Kasteel Huis Bergh

Ben jij op zoek naar een uniek dagje uit met je kinderen? Breng dan eens een bezoekje aan Kasteel Huis Bergh en voel je een echte kasteelbewoner! Tijdens een rondleiding in middeleeuwse kleding, met een stoere ridder- of hofdame-outfit aan, ontdekken jullie samen het prachtige kasteel en horen jullie spannende verhalen over de geschiedenis van het kasteel.

Beleef avonturen bij Kasteel Huis Bergh

Niet alleen de rondleidingen in middeleeuwse stijl zijn een avontuur op zich, ook de prachtige natuur rondom Kasteel Huis Bergh biedt genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan met de kinderen. Na afloop van de rondleiding kunnen jullie genieten van een lekker ijsje bij het Kasteel Café Heeren Dubbel. Dus waar wacht je nog op? Beleef samen met je kinderen de avonturen op Kasteel Huis Bergh!

Kom jij ook langs? Klik op de roze button

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Kasteel Huis Bergh

Hof van Bergh 8
7041 AC ‘s-Heerenberg
Openingstijden Klik op de site voor exacte openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Superslow (2,5+)

Superslow (2,5+)

Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden. Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin.

Bestel je tickets!