Speuren & SpelenTerug naar het overzicht

zondag 4 oktober
De hele (na)zomer kun je Speuren & Spelen in Park Rosendael! Er is hier zoveel te beleven met kinderen!
De hele zomer kun je in park Rosendael het park gaan ontdekken met de speurknapzak. Durf jij te rennen over de Bedriegertjes, kan jij een boomhut bouwen met de takken uit het bos?

Ontdek de waterdiertjes in de bosvijver met het schepnet en ga op zoek naar dierensporen. Trek je schoenen uit en loop over het blotevoetenpad.

In combinatie met de speurtocht leer je van alles over het park en zijn bewoners en ga je aan de hand van allerlei vragen op zoek naar de oplossing van een raadsel.

Neem ook een kijkje nemen in het kasteel en kom van alles te weten over de oudbewoners van Rosendael!

Klik voor meer info via de roze button door naar de site. Je hoeft niet te reserveren voor een bezoek aan het park. Reserveren voor het kasteel zelf is verplicht.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden hele zomer: 11.00 - 17.00 uur (doorlopend); reserveren voor het kasteel zelf is verplicht. Prijs Klik voor actuele kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met het hele gezin er lekker op uit!

Met het hele gezin er lekker op uit!

De scholen zijn weer begonnen! Wil je er op de vrije middagen en in het weekend lekker op uit met je gezin? Bekijk de toffe uitjes in onze eropuit rubriek!

Check onze eropuit tips!