• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimmen en boulderenTerug naar het overzicht

zaterdag 17 augustus
In de zomervakantie kun je bij Mountain Network klimmen en boulderen met € 5 Kidsproof korting.
Zin in een actief uitje in de zomervakantie? Ga klimmen of boulderen bij Mountain Network. Welke van de twee je ook kiest, het zal zeker een leuke en sportieve ervaring worden.

Klimmen en boulderen met Kidsproof korting bij Mountain Network

Deze zomer heeft Mountain Network een speciale korting voor de bezoekers van Kidsproof. In de maanden juli en augustus kan je klimmen of boulderen met een korting van 5 euro op de reguliere prijs (code is: kidsproof24). Wil je samen klimmen of alleen de kinderen? Op beide locaties in Arnhem is het mogelijk om de les te volgen wanneer je zelf niet deelneemt.

Er is ook een gezellig horecagedeelte waar je kan genieten van een duurzaam bakje peeze koffie en wat lekkers. Uiteraard is er een gecertificeerde instructeur aanwezig om jou en/of de kinderen te begeleiden tijdens de introductieles. Mountain Network heeft veiligheid hoog in het vaandel staan en bovendien kan de instructeur je de ins- en outs leren. Dat maakt deze ervaring nog veel leuker!

Klik voor meer info via de roze button door naar site van Mountain Network.

Klimcentrum Mountain Network

Olympus 27
6832 EL Arnhem
Openingstijden Klik voor openingstijden door naar de site. Prijs € 5 Kidsproof korting (juli een augustus) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomeruitjes in en om Arnhem

Zomeruitjes in en om Arnhem

Yes, het is zomervakantie! En wat is er veel te beleven in en om Arnhem! Deze 14 leuke tips mag je niet missen. Lees gauw verder!

Wat gaan jullie doen?