HiphopfestivalTerug naar het overzicht

maandag 9 november
Koop snel jouw kaartje voor het Hiphopfestival Soulcypher in Musis Arnhem!
Choreograaf Ruben Chi organiseert samen met zijn crew de negende editie van het Arnhemse hiphopfestival! Kom jij ook op zaterdag 7, zondag 8 of maandag 9 november naar Musis Arnhem? Aanstormend en gevestigd talent nemen het tegen elkaar op in energieke dansbattles en showcasen!

De Parkzaal
Het main event van het festival vindt plaats in de Parkzaal van Musis, waar het publiek vanaf de balkons uniek (en veilig) zicht heeft op de aanstekelijke dansbattles waarin jong en oud het tegen elkaar opnemen. Diverse stijlen komen voorbij! Van housedance tot hiphop, popping en locking. Tussendoor zijn er performances en showcases te zien van verschillende danscrews en internationaal gerenommeerde juryleden. 

Programma op zondag 8 november
Het Kids- en Main-programma zijn twee verschillende onderdelen. Voor beiden moet een ticket worden gekocht als je er de hele dag bij wilt zijn. Het kids programma start om 10:30 en het Main programma start om 14:30. 

Soulcypher weekend 7 & 9 november
Het hele weekend vinden er in Theater aan de Rijn, het Stadstheater en Musis Arnhem verschillende dansbattles en performances plaats. Het programma met acts en showcases in Theater aan de Rijn is te volgen via een livestream op zaterdag 7 november. Zaterdagavond is de voorstelling Shakti van choreograaf Shailesh Bahoran (Illusionary Rockaz Company (IRC) te zien in de kleine zaal van het Stadstheater. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tussen onze Eropuit-tips vind je een overzicht van alle leuke musea, theaters, (binnen)speeltuinen en nog veel meer.

Musis Arnhem

Velpebinnensingel 15
6811 BP Arnhem
Openingstijden Zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 november Prijs €10,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips