Sinterklaasfeest 2+Terug naar het overzicht

zaterdag 30 november

Musis Arnhem

Velperbuitensingel 25
6828 CV Arnhem
Openingstijden Zaterdag 30 november: 12.30 uur Prijs €10,-
Knutselen, spelen en dansen en zingen bij het Pepernotenpopconcert op dit toffe feest in Musis Arnhem.
Tijdens het Sinterklaasfeest in Musis is er van alles te beleven voor jong en oud! Kom knutselen, spelen en dans en zing er op los tijdens het Pepernotenpopconcert én... ontmoet de Sint & zijn Pieten!

Wel eens een peuter wild zwaaiend met zijn fopspeen zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Pepernotenpopconcert!

De muzikanten maken er een feest van waar alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien. In deze bijzondere tijd van het jaar spelen ze natuurlijk de leukste sinterklaasliedjes. Dat wordt swingen op Zie ginds komt de stoomboot en keihard meezingen met Oh kom er eens kijken. Tussendoor nog even lekker twisten op de Hokie-Pokie?

Geen probleem, tijdens dit energieke, aanstekelijke muziekfeest met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshow en hoog meezinggehalte. Niet te vergeten: ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s!

Klik op de roze websitebutton voor meer info over tijden van de activiteiten en om je kaartje te reserveren.

Voor of na de voorstelling een hapje eten doe je uiteraard in een kindvriendelijk restaurant! De beste adresjes in en om Arnhem vind je op onze site!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs