icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

LEGO Challenge 2021Terug naar het overzicht

maandag 26 april
Hoe ziet de nieuwe stad eruit in LEGO? Doe je mee met de nieuwe Arnhemse LEGO Challenge?
Maandag 29 maart start de nieuwe Arnhemse LEGO Challenge. Bricks of Arnhem en Rozet roepen alle bezitters van het Deense speelgoed op hun kijk te geven op het Rozet-thema De Nieuwe Stad.

Hoe ziet de nieuwe stad eruit in LEGO? Welke beelden, taferelen, activiteiten mis jij in deze tijd en hoe kunnen we de stad in de toekomst gaan zien, gebruiken of inrichten? Ze dagen bezitters van een LEGO of een LEGO-poppetje uit hun dromen en wensen voor Arnhem in de toekomst na vast te leggen in een foto.

In de stad, op een plek die je inspireert, de nieuwe stad kenmerkt of je favoriete plek. Maar je mag ook een nieuw bouwwerk maken. Iedereen kan meedoen, van jong tot oud. Het enige dat je nodig hebt is LEGO of een LEGO-poppetje, een telefoon of camera om mee te fotograferen en je eigen creativiteit.

Meedoen? Stuur je LEGO Challenge foto vóór 27 april naar communicatie@rozet.nl of gebruik de hashtag #legofotochallange2021 voor de socialmediakanalen. De ingezonden foto's worden van 1 tot 23 mei tentoongesteld in alle vestigingen van Rozet.

Klik voor meer info door naar de site.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Rozet

Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Openingstijden De challenge loopt t/m 26 april. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Even omdenken: leuke uitjes in en om huis

Even omdenken: leuke uitjes in en om huis

Wat kun je in deze ongekende tijden nog doen op de vrije momenten met kinderen? Veel leuke uitjes zijn niet mogelijk... of toch wel? Even creatief (om)gedacht en dan kan er stiekem nog best veel.

Naar de 10 tips