icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten wk1

Tips voor thuisTerug naar het overzicht

maandag 18 januari
Rozet deelt handige tips voor thuis. Met dit online programma hoef jij je niet te vervelen!
Vanwege het coronavirus zijn alle vestigingen van Rozet gesloten, maar ze hebben wel een heel leuk online programma:

Kinderen tussen de 0 en 6 jaar
Kijk samen naar leuke voorleesverhalen. In ieder filmpje wordt een spannend, avontuurlijk of informatief boek voorgelezen. Het boek is geanimeerd en wordt ondersteund door muziek. Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes. Speel leuke pedagogisch verantwoorde computerspellen of luister naar leuke luisterboeken. Joke is voorleesconsulent bij Rozet. De komende weken deelt ze op de pagina leuke boeken die leuk zijn om voor te lezen. Lees mee vanuit de Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. De tas wordt elke week gevuld met twee nieuwe boeken. Samen lezen was nog nooit zo leuk!  

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar
Kijk en luister naar leuke en spannende voorleesverhalen in de Voorleeshoek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle voorleesfilmpjes! Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Ken jij lezen met Yoleo al? De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus! Katja werkt bij Rozet en houdt van lezen. Ze deelt in deze video haar Boeken Top 5. Superleuk! Zelf een leesbingo maken? Dat kan ook. Er zijn nog veel meer leuke tips, neem een kijkje op de website via de roze websitebutton.

Kinderen tussen de 9 en 12 jaar
Van luisterboeken tot E-books, Yoleo en leuke series. Ook voor kids van 9 tot 12 jaar zijn er heel veel leuke thuistips! Laat je liever je hersenen kraken? Dan kun je ook aan de slag met diverse leerprogramma's. Ben jij gek op spelletjes? Die vind je ook op de website. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Meer weten of tips bekijken? Klik dan op de roze websitebutton.

In onze blogs delen we onze favoriete uitjes en adressen in en om Arnhem, handige lijstjes en ervaringen van onze Kidsproof-reporters.

Rozet

Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Openingstijden Zie roze websitebutton Prijs Zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterbucketlist

Winterbucketlist

Wat houden wij van de winter! Er zijn zoveel leuke activiteiten. Streep ze af met de Kidsproof Winterbucketlist! Wat hebben jullie allemaal al gedaan?

Winterse activiteiten