Assepoester 4+Terug naar het overzicht

zondag 25 oktober
Assepoester is een klassieke balletvoorstelling voor het hele gezin in Stadstheater Arnhem! GEANNULEERD
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling geannuleerd.

Kom tijdens de herfstvakantie op zondag 25 oktober kijken naar het sprookje Assepoester bij Stadstheater Arnhem! Superleuk voor kids vanaf 4 jaar. 

Assepoester woont met haar rijke stiefmoeder en twee stiefzusjes in een groot huis. Zij zijn erg gemeen tegen Assepoester en laten haar elke dag het hele huis poetsen. Assepoester mag het huis nooit uit en ook geen mooie jurken dragen, zoals haar verwende stiefzusjes wel mogen.

Op een dag verschijnt de bode van de koning met een uitnodiging voor een groot bal op het paleis. Alle meisjes uit het land zijn uitgenodigd, want de prins zal trouwen met het liefste en mooiste meisje op het bal! Denk jij dat Assepoester naar het bal gaat? Ontdek het tijdens deze bijzondere balletvoorstelling!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Krijg je onze nieuwsbrief al? Voor elke schoolvakantie versturen we je de leukste tips en trucs om er een geweldige vakantie van te maken!

Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10
6811 BP Arnhem
Openingstijden Zondag 25 oktober om 11:00 en 13.30 uur Prijs Zie roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips