De Grote Waarom ShowTerug naar het overzicht

zondag 29 mei
Kom kijken naar de Grote Waarom Show in Stadstheater Arnhem, een leuke familievoorstelling!
De familievoorstelling 'De Grote Waarom Show' is een pseudowetenschappelijke ode aan de nieuwsgierigheid. Ben jij erbij op zondag 29 mei 2022 in het Stadstheater Arnhem?

Als je alles denkt te weten, dan heb je nog niet genoeg vragen gesteld. In de Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg op zoek naar antwoorden op alle waaroms. Althans, alle vragen die in 50 minuten gesteld kunnen worden. Waarom 50 minuten? Zolang duurt de show. Waarom een ‘show’? Omdat dat zo lekker klinkt.

Waarom zitten niet alle antwoorden al in ons hoofd?
Waarom willen we dit eigenlijk weten?
Waarom zijn we wie we zijn?
Waarom zien we eruit zoals jij ons ziet?
Waarom leef ik op de aarde?
Waarom…?

Waarom is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Op eigenwijze wijze nemen de spelers en de poppen jou en je ouders mee op reis naar het koninkrijk der vraagtekens. Ga jij ook mee op reis?

Marlyn Coetsier en Mark Haayema die in De Grote Waarom Show spelen, zijn als ze niet in het theater zijn, de poppenspelers in het populaire televisieprogramma De Boterhamshow (NPO Zappelin) en Woezel en Pip – allemaal vriendjes (KRO-NCRV). Daarnaast waren ze te zien als acteur en poppenspelers in het Klokhuis (NTR).

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Zin om met de kids lekker een hapje te gaan eten ergens? Check hier onze tips voor Kidsproof restaurantjes in en om Arnhem!

Stadstheater Arnhem

Velperbinnensingel 10
6811 BP Arnhem
Openingstijden Zondag 29 mei 2022 14.30 uur Prijs Klik voor tarieven door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste vakantiekampen!

De leukste vakantiekampen!

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! Welk kamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

Bekijk onze tips!