De Grote FamilieshowTerug naar het overzicht

zondag 25 oktober
Kom kijken naar De Grote Familieshow bij Studio26 Theater! Een culinaire en interactieve theatershow!
In de herfstvakantie kun je geheel coronaproof komen genieten in het Studio26 Theater in Velp. Kom kijken naar De Grote Familieshow!

Het is feest in het Land van Fantastische Zaken. Nou ja, dat is de bedoeling... Voor het zover is moet de Knappe Professor, met behulp van Kokkie, alle ingrediënten voor een van zijn nieuwste wonderdrankjes vinden: een liefdeselixer, coole dansmoves en groenten en fruit. Daarbij moet Kokkie nog de nodige hapjes bereiden én moeten de aanwezige gasten van lekkers worden voorzien. 

Als de Mini-ster van Fantastische Zaken stiekem een slokje van het liefdeselixer van de Knappe Professor proeft, blijkt het drankje wel érg goed te werken.. Ze zingt er een liedje over en leert de kinderen een paar coole dansmoves. Wat een gekke, gezellige bende is het bij het Mini-sterie van Fantastische Zaken! Maar als vervolgens alle groenten en fruit verdwenen blijken te zijn, kan het toch niet anders dan dat de Etiquetteheks er achter zit...?

De Grote Familieshow is leuk voor jong en oud, zit vol fantasie en verrassende invloeden uit dans, muziektheater, circus en spel. De Grote Familieshow - Het Mini-sterie van Fantastische Zaken’, is een unieke en interactieve theatershow met culinaire verrassingselementen voor de hele familie.

Geniet deze herfstvakantie met familie en vrienden van een wervelende theaterbeleving die jullie niet snel zullen vergeten. Kom je kijken? Reserveer dan online je tickets!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

In onze Uitagenda vind je meer leuke uitjes voor gezinnen op een specifieke datum!

Studio26

Larensteinselaan 26-d
6882 CT Velp
Openingstijden Dinsdag 20 oktober, 13.00 en 15.30 uur
Woensdag 21 oktober, 10:30 en 13:00 uur
Vrijdag 23 oktober, 13.00 en 15.30 uur
Zaterdag 24 oktober, 13.00 en 15.30 uur
Zondag 25 oktober, 13.00 en 15.30 uur
Prijs € 12,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips