Speurtocht bij de RijnbrugTerug naar het overzicht

zaterdag 3 september
Ontdek met de speurtocht rond Airborne at the Bridge alles over de slag om Arnhem. Leerzaam uitje!
Stap in de voetsporen van Jacob, John en Viktor en ontdek hoe hevig de gevechten waren bij de Rijnbrug in september 1944.

Airborne at the Bridge vertelt de persoonlijke verhalen van de Britse luitenant John Grayburn, de Duitse Hauptsturmführer Viktor Eberhard Gräbner en de Nederlandse kapitein Jacob Groenewoud die op deze plek vochten en sneuvelden tijdens de Slag om Arnhem in september 1944.

Aan de hand van hun persoonlijke verhalen volg je de speurtocht in de omgeving van de Rijnbrug. Ga op zoek naar sporen van de oorlog, herdenkingsmonumenten en ontdek wat Jacob, John en Viktor hebben meegemaakt.

Je koopt je speurtocht bij Airborne at the Bridge voor € 1,95. De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Airborne at the Bridge is een museale dependance van het Airborne Museum ‘Hartenstein’ in Oosterbeek. In het Airborne Museum ontdek je het hele verhaal over de Slag om Arnhem.

Klik voor meer info op de roze websitebutton.

Kijk ook eens in onze Uitagenda voor nog meer zomervakantie uitjes.

Airborne at the Bridge

Rijnkade 150
6811 HD Arnhem
Openingstijden Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur Prijs Airborne at the Bridge is gratis toegankelijk; speurtocht € 1,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal