De Grote SchijnTerug naar het overzicht

donderdag 21 oktober - zondag 31 oktober
Beleef een bijzondere avondwandeling vol magie tijdens De Grote Schijn in Park Zypendaal!

De Grote Schijn komt dit najaar naar Arnhem met een bijzondere wandeltocht door het donkerin de vorm van een lichtshow die zorgt voor verwondering!

De Grote Schijn is een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad in Park Zypendaal in Arnhem. Alsof het park bevangen is door echte toverkracht wacht achter elke struik een nieuwe verrassing. Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed.

De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het park als natuurlijk decor. Met fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgt het park voor een prachtig schouwspel. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere!

Laat je zintuigen prikkelen tijdens deze ruim 2 kilometer lange wandeltocht door het donker! Kaartjes kun je bestellen via de roze button. Om wachtrijen bij de entree te voorkomen wordt er gewerkt met tijdsloten.

Let op: de entree bevindt zich nabij de kruising Parkweg met de Zijpendaalseweg. Er is ook een klein horecaplein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

De Grote Schijn Arnhem

Park Zypendaal
Arnhem
Openingstijden Van 21 t/m 31 oktober vanaf 19:00 uur Prijs

Klik voor tarieven door naar de website.

Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Magie in het park

Magie in het park

Beleef een magische wandeling in het park tijdens De Grote Schijn! Fluisterende bomen, mysterieuze lichtprojecties en betoverende klanken… achter iedere struik wacht een nieuwe verrassing! De gloednieuwe show is van 21 t/m 31 oktober te beleven in Zypendaal.

Reserveer je tickets!