Stadswandeling in januariTerug naar het overzicht

zondag 30 januari
Geniet van een wandeling met heerlijke hapjes tijdens een stadswandeling door Arnhem!

In januari worden er een aantal leuke stadswandelingen georganiseerd in Arnhem. Beide routes zijn ongeveer 5/6 km en duren ongeveer 1,5-2 uur met tussenstops.

Bosrijke Stadswandeling

Op 15 en 16 januari kun je tussen 12:00 en 17:00 een Bosrijke Stadswandeling lopen. Arnhem staat bekend om de bosrijke en groene omgeving. De combinatie van een levendig centrum met op een steenworp afstand het prachtige Sonsbeek park waar je je kunt omringen met stilte en natuur. Geniet van dit alles met een divers aanbod van hapjes en drankjes

Rondje Arnhem XL 

Op 22, 23, 29 en 30 januari kan er tussen 12:00 en 17:00 een Rondje Arnhem XL gewandeld worden. De horeca kan jullie steun in deze moeilijke tijd goed gebruiken. In deze XL wandeling staan er maar liefst 7 horecazaken voor jullie klaar met allemaal een verrassend hapje en drnakje. Tijdens de wandeling lopen jullie door de mooiste gebieden van Arnhem. Dit is dus niet alleen genieten, maar ook nog eens heel erg gezond! 

Voor meer informatie over de wandelingen en reserveren van je ticket, klik je op de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

De stadswandeling026


Arnhem
Prijs Reserveer vooraf online je ticket. Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winterbucketlist

Winterbucketlist

Wat houden wij van de winter! Er zijn zoveel leuke activiteiten. Streep ze af met de Kidsproof Winterbucketlist! Wat hebben jullie allemaal al gedaan?

Winterse activiteiten