Op reis naar de regenboogTerug naar het overzicht

vrijdag 23 oktober
Kom in de herfstvakantie naar de familievoorstelling Op reis naar de Regenboog in Rozet!
Deze herfstvakantie staat Melvin van Het Feesthotel voor de zesde keer in Rozet te Arnhem met zijn familievoorstellingen! Dit jaar gaat directeur Melvin vanuit zijn Feesthotel op reis naar de regenboog.

Vandaag gooit directeur Melvin het Feesthotel op slot. Zijn opa Roger, van wie het hotel is, heeft gevraagd zijn laatste reis te voltooien. Een reis naar de regenboog! Deze voorstellingen zijn geheel coronaproof en een gezellig uitje voor de hele familie.

Kom je ook kijken?

Let op: Er mogen maximaal 13 volwassenen in de theaterzaal. Neem zoveel mogelijk kinderen mee onder de 12 jaar. Zo zal de zaal telkens goed gevuld zijn en is de show alleen maar leuker! Houd in en om de theaterzaal voldoende afstand van elkaar.

Reserveer alvast een plek via de mail of klik op de roze button voor meer info!
 
De leukste activiteiten tijdens de herfstvakantie vind je natuurlijk op Kidsproof Arnhem!

Het Feesthotel


Openingstijden Dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 oktober: 10:00, 11:00, 13:00, 14:00,15:00 en 16:00 uur. Prijs Kaartjes kosten €4 p.p. en zijn contant af te rekenen bij de kassa van theaterlokaal 4.30. je kunt contant of met pin betalen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke tips voor de herfstvakantie

Leuke tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Wij hebben een aantal hele leuke coronaproof tips voor uit & thuis voor je verzameld! Reserveer je uitje tijdig, check vooraf de daar geldende coronamaatregelen, neem een mondkapje mee en reis met mate.

14 herfstvakantie tips