• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Festival KlaterklankenTerug naar het overzicht

zaterdag 13 juli
Leuk buitenfestival in park Rosendael, met wandelingen en concerten voor de hele familie.

Buitenfestival Klaterklanken in park Rosendael

Klaterklanken is een gemoedelijk buitenfestival met klassieke muziek op prachtige landgoederen waar ook gezinnen met kinderen zeer welkom zijn. Zaterdag 13 juli komt dit festival in park Rosendael.

Peuterconcert 2- 6 jr - Thuis best

Waarom maakt elk kind tenten, hutten en huisjes? Heeft thuisgevoel te maken met een dak boven je hoofd? En kun je je ook thuis voelen bij iemand anders? In de poëtische en grappige peutervoorstelling Thuis best geven acteur Achref Adhadhi en Kristján Martinsson het antwoord: je kunt je overal thuis voelen. De makers wonen in Nederland, maar Achref komt uit Tunesie¨ en Kristja´n uit IJsland. Toch voelen ze zich hier allebei thuis. Regie: Paul van der Laan.

Familieconcert 5+ - Be Bach door Ton Meijer en musici

Be Bach is een interactieve, supertoegankelijke voorstelling waarin elk kind zich Bach waant. Acteur Ton Meijer neemt de kinderen vol humor mee in de wereld van de componist: ze spelen Johann als kind, voelen zich één van Bachs 21 kinderen en zitten samen met Bach in de gevangenis. Onder majestueuze begeleiding van vier internationaal gerenommeerde musici die Bachs prachtige muziek vertolken. 

Komen jullie ook naar dit leuke buitenfestival? Ook het gratis randprogramma is leuk voor kinderen. Met o.a. muziekinstrumentjes maken, silent disco, een interactieve muziekinstallatie, het swingende Orchestre Partout, het SEM Talentenpodium en mini pop-up concerten.

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Neem een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes.

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA ROZENDAAL
Openingstijden 13 juli Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomeruitjes in en om Arnhem

Zomeruitjes in en om Arnhem

Yes, het is zomervakantie! En wat is er veel te beleven in en om Arnhem! Deze 14 leuke tips mag je niet missen. Lees gauw verder!

Wat gaan jullie doen?