icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Piano BiënnaleTerug naar het overzicht

zaterdag 15 mei
Online kinderworkshop & familieconcert tijdens de eerste editie van dit gloednieuwe pianofestival!
Vier dagen, twee steden en meer dan 20 livestreams. De Piano Biënnale viert haar eerste editie van 13 t/m 16 mei 2021 online. Op het gloednieuwe festival kan elke pianoliefhebber zijn hart ophalen, jong en oud. Op het programma staat o.a. een dansworkshop met concert voor kinderen vanaf 8 jaar én een familieconcert.

De Dansende piano is een gratis workshop & concert via Zoom op donderdag 13 mei. In het workshopgedeelte ga je bewegen op pianomuziek samen met de dansers van Introdans. Aansluitend volgt een concert door toppianiste Daria van den Bercken. Daria speelt muziek die geïnspireerd is op de natuur. Luister maar eens goed: hoor je de blaadjes ritselen tussen de noten door? Of hoor je de wind suizen in de muziek? Vertel Daria wat jij in de muziek hoort en vraag alles wat je wilt weten over de piano!

In het Familieconcert De Magische Draaimolen op zaterdag 15 mei laten pianisten Pavel Kolesnikov en Daria van den Bercken pianostukjes horen uit hun jeugd. De eerste werken die zij op piano speelden, die hun fantasie prikkelden en hun techniek verbeterd heeft. Laat je meevoeren door de muziek uit de vroege loopbaan van Pavel en Daria. Laat je fantasie de vrije loop, droom er lustig op los. En laat je tot slot meenemen op een ultieme muziekreis naar een schilderijententoonstelling.

Wil je meer weten over het gehele programma van de Piano Biënnale en een ticket kopen? Klik dan via de roze button door naar de website.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

Piano Biënnale


Openingstijden De Dansende piano: 13 mei 11.00 uur
Familieconcert De Magische Draaimolen: 15 mei 16.00 uur
Prijs Klik voor kosten door naar de website. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

MEIVAKANTIE: leuke tips voor thuis & uit!

Hoewel we nog niet erop uit kunnen zoals we gewend zijn, zijn er genoeg toffe uitjes die wél door kunnen gaan. Van online thuistheater, een familieconcert en leuke buiten eropuit tips tot inspiratie voor Moederdag en Hemelvaart.

Naar de vakantietips