Het Kansrijk (6+)Terug naar het overzicht

zondag 14 augustus
Een kleurrijke en humoristische familievoorstelling van NJON over kansenongelijkheid!
Welkom in HET KANSRIJK, het land waar je kunt winnen! Waar iedereen succesvol kan zijn. Waar iedereen kan bereiken wat hij wil!

In HET KANSRIJK word je meegenomen in een waanzinnige ervaring. Onder leiding van jouw eigen groepsleider kom je oog in oog te staan met jouw rivalen. De wedstijdleiding bepaalt de regels, maar jij maakt het verschil, want inzet en doorzettingsvermogen lonen. 

HET KANSRIJK is een kleurrijke en humoristische familievoorstelling (6+) over kansenongelijkheid. Maakt het uit waar je wieg staat en wat zijn de consequenties daarvan? Hoe maakbaar is het leven? Is het zo dat arbeid loont?

In deze buitenvoorstelling wordt een groot spel gespeeld waarin ook daadwerkelijk wat te winnen valt en het publiek mag meespelen. Of je nu schoonheid, rijkdom of kracht hebt….je kunt altijd knikkers winnen! En ach dat er af en toe vals wordt gespeeld….dat zien we door de vingers. De winnaars winnen een mooie prijs….dus laten we spelen! Opdat de beste winnen mag… 

Speelschema:
30 juli - Huis Verwolde in Laren
31 juli - Kasteel Rosendael in Rozendaal
13 augustus - Huis Verwolde in Laren
14 augustus - Kasteel Rosendael in Rozendaal

Kom je ook? Voor meer informatie en tickets klik je op de roze button.

Meer tips voor de zomervakantie vind je in onze Uitagenda!

NJON


Diverse locaties
Openingstijden om 12:00 en 14:00 uur Prijs €6,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal