Sint Spelen RozetTerug naar het overzicht

zaterdag 28 november
Kom je ook naar de Sinterklaas theatervoorstelling in de Historische Kelders?
Vanaf 14 november is Sinterklaas weer in Arnhem. Er is dit jaar geen feestelijke intocht, maar de Sint Spelen in Rozet gaan wel door. Aangepast en kleinschalig, want de veiligheid van onze bezoekers staat voorop. Kom jij ook?

Dit jaar is tijdens de Sint Spelen een leuke theatervoorstelling te zien in Rozet. Je gaat terug in de tijd, naar lang geleden, toen Sinterklaas nog jong was. Luister je ook mee naar dit magische Sinterklaasverhaal? Een verhaal van Maaike Broos en Sjaan Flikweert, uitgevoerd in samenwerking met theaterstudenten van Rijn IJssel.

Voor wie: kinderen tussen 4-12 jaar
Waar: Historische Kelders, ingang via Rozet Centrum 

Let op: vanwege de coronamaatregelen mogen alleen kinderen alleen mee op reis. Zijn de kinderen nog te jong om alleen te gaan? Dan kan er maximaal één ouder per gezin mee. Aanmelden is verplicht.

De slaapkamer van Sinterklaas
Van 14 november t/m 5 december logeert Sinterklaas weer in Rozet. Vanuit hier kan Sinterklaas alles goed in de gaten houden. Sinterklaas vindt het leuk om post en tekeningen te ontvangen. Heb jij ook een tekening, een wensenlijstje of een brief? Stop hem dan bij Rozet in de speciale brievenbus. Je kan hem ook per post naar Sinterklaas sturen: Postbus 1168, 6801 ML Arnhem.


Klik voor meer info op de roze button.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nog veel meer Sinterklaasactiviteiten.

Rozet

Kortesstraat 16
6811 EP Arnhem
Openingstijden 21 en 28 november (klik voor tijden door naar de site) Prijs €2,50 per kind; aanmelden is verplicht. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Sinterklaas tips

Leuke Sinterklaas tips

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer aan in Nederland. Check ons blogoverzicht voor leuke sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer!

Sinterklaas activiteiten, cadeautjes en meer