BouwspeelplaatsTerug naar het overzicht

zondag 4 september
Geniet in de zomer op het terras van WAAR Smaaklokaal, terwijl kinderen spelen en kliederen met water.
In het Musiskwartier vindt een grote verbouwing plaats. Omdat WAAR Smaaklokaal met hun terras grenst aan het verbouwingsterrein spelen ze daar handig op in en laat WAAR de kleintjes 'meebouwen' op de Bouwspeelplaats die ze op hun terras gemaakt hebben gemaakt.

Spelen op de Bouwspeelplaats

Terwijl je met de kinderen op het terras van WAAR Smaaklokaal neerstrijkt op een van de picknickbanken, kunnen de kinderen op de bouwspeelplaats lekker spelen en kliederen met water. Er zijn waterspeeltafels, waterpistolen en mini parasols. Ook kunnen de kinderen een graafmachine, een tractor besturen, skelteren en blokken stapelen.

Lekkere trek en dorst

Op de menukaart van WAAR staan lekkere kindergerechtjes, zoals broodje aap (een gezond desembroodje met beleg dat ze zelf uitkiezen), Poffertjesfeest/poffertjes, lekkere taartjes, appelsap uit de streek, kinderlimonade en een kindercappuccino. En wat dacht je van lekkere biologische aardbeien waterijsjes van boerderij ijs? Geniet als (groot)ouder zelf onder de parasol van een zomers briesje en verkoelende ijskoffie en meer.

De bouwspeelplaats is een knipoog naar de werkzaamheden in het Musiskwartier. Door de speelplaats en het terras ontstaat er toch een gezellig sfeertje op het plein voor WAAR.

En vergeet niet ook even binnen te neuzen bij de winkel van WAAR. Daar is altijd wel een leuke kindercadeautje te vinden.

Klik voor meer info op de roze website button.

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

WAAR Smaak Lokaal

Brouwersplein 11
6811 BL Arnhem
Openingstijden Klik voor actuele openingsdagen en tijden door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Speurtocht en workshop

Speurtocht en workshop

Wist je dat je ezeltjes kunt vinden en in het wandelbos verstoppertje kunt spelen op het landgoed bij Museum Bronbeek? Ontdek het tijdens de gratis speurtocht. Ook is er een leuke workshop wajangpop/wajangdier of prenten maken!

Beleef het allemaal