icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Sensiviteit als groeikrachtTerug naar het overzicht

Ontdek met coaching door Bloesemkind hoe je je sensitieve kind beter kunt begrijpen en begeleiden.
Jij bent een liefdevolle ouder van een prachtig sensitief kind. Ondanks veel inzicht en ervaring, merk je dat het niet altijd ontspannen verloopt in jullie gezin. Jij bent op zoek naar een meer relaxte manier om jouw sensitieve kind te begeleiden, die dicht bij jou zelf ligt en je helpt jouw kind beter te begrijpen.

Laura van Bloesemkind kan je hierbij helpen. Zij is holistisch coach en deskundige op gebied van hoogsensitiviteit, prikkelgevoeligheid, stress en (geboorte)trauma bij kinderen en volwassenen. Ook is ze moeder van een sensitief en pittige jonge dame (2012). Ze helpt ouders en hun hoogsensitieve en prikkelgevoelige kinderen die door de alledaagse drukte -onrust, vermoeidheid en stress ervaren, hoe je op een ontspannen, liefdevolle manier vol vertrouwen samen kunt (op)groeien.

Laura helpt je het gedrag van jouw kind beter te begrijpen en dan zie je als ouder niet langer alleen het ('storende') gedrag van jouw kind, maar ziet de behoefte die zich daaronder verschuilt. Jouw kind voelt zich gezien en gehoord! Je leert vol zelfvertrouwen meebewegen met wat jouw kind ‘aangeeft’ nodig heeft om te groeien. Je krijgt toepasbare tips en inzicht in hoe jouw kind verder te helpen gedrag te veranderen. Als vanzelf versterk jullie bijzondere (oer) verbinding die jouw kind -en jullie als gezin helpen groeien. Zo worden de dagelijkse dingen makkelijker en leuker en kunnen jullie weer genieten van die kleine grootse geluksmomentjes met elkaar!

Handig om te weten: op 1 november (9.30-11.30 uur) is er een lezing voor ouders over sensitiviteit als groeikracht.

Klik voor meer informatie via de roze button gelijk door naar de site.

Kijk ook een in onze uitagenda voor leuke uitjes om met je kids te ontdekken.

Bloesemkind


Arnhem
Prijs Klik voor kosten door naar de site. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Leuke vakantie adresjes in Nederland

Nu een vakantie in het buitenland komende zomer misschien niet mogelijk is, ben je wellicht op zoek naar leuke overnachtingsadressen voor een weekendje weg óf langere vakantie in Nederland!

Kijk op Kidsproofvakantie.nl