10 insider shop-tips van Flavourites’ Natascha

8 mei 2017
Flavourites.nl-eigenaar Natascha vertelt waarom je deze 10 webshops écht niet mag missen!

Natascha Klootsema is mede-oprichter en eigenaar van webshopportal Flavourites.nl en moeder van Finn (12) en Kiki (10). Speciaal voor ons maakte Natascha een selectie van tien leuke webshops die op Flavourites acte de présence geven! 


Speciaal voor ons maakte Natascha een selectie van tien leuke webshops die op Flavourites acte de présence geven én waar je tijdens Flavourites Feest live kunt komen shoppen! Kom je alvast een beetje in de stemming…



Quality time
samen sieraden maken Kralenwinkel Beadies.com bestaat al sinds 1998 (!) en is een begrip onder DIY-liefhebbers. In de winkels in Amsterdam en Utrecht én online shop je de leukste kralen en andere accessoires waarmee je zelf sieraden kunt maken. Heb je hun super hippe patches al gezien? Een heel gewoon (spijker)jasje, tas of trui geef je hiermee op simpele wijze een heel nieuwe uitstraling. Niet alleen voor de kids, maar ook voor jezelf!



Hip voor kleintjes
Het kán eigenlijk niet anders dan dat je – net als ik – erg blij wordt van de webshop Littlethingsonline.nl. Zo’n hangwiegje! Een eenhoorn op stok! En dan die kleding; de leukste items komen hier voorbij en je wilt álles wel hebben. Met een caravan toert Littlethingsonline.nl door het land en ze hebben een stenen winkel in Arnhem. Kun je al deze musthaves dus ook ‘in het echt’ bewonderen én shoppen…



Mooie merken
Bij Kidsdepartment.nl kun je je helemaal uitleven op het gebied van mooie merken. FRNKY’S voor de allerkleinsten, Meri Meri voor toffe accessoires, Miss Ruby Tuesday voor modebewuste kinderen van 4 tot 12 jaar… Het zal nog lastig worden om je hier in te houden. In Wateringen (bij Den Haag) heeft Kidsdepartment.nl ook een stenen winkel!



Pastels
Illustratrice Eef Lillemor is razend populair en dat is niet zo gek. De stationery producten zijn zo fijntjes en zoet. De illustraties zó leuk… Hier vallen alle meisjes voor, klein én groot. Mijn tip: bekijk eens de foto’s onder de button ‘inspiratie’. Als je híer niet hebberig van wordt…!



Stoere concept store
Ik ben fan van concept stores! Waarom? Omdat je hier heel vaak nieuwe labels ontdekt, vaak van ontwerpers die nog niet zo bekend zijn. Voor kinderkleding en –accessoires vind ik Orangemayonnaise.com een heel leuk adres. Hier heb ik al zo vaak items gespot die ik nooit ergens anders zag…



Handig voor gezinnen
Deze webshop heet Gezinnig.nl en dat vind ik zo’n goede naam! Hier vind je echt alleen maar ‘gezinnige’ dingen, oftewel: producten die het gezinsleven net even wat leuker en vooral gemakkelijker maken. Boeken die je helpen orde in de gezinschaos te scheppen, handige planners, zo’n magnifieke appelschilmachine waardoor de kinderen véél meer appels gaan eten en nog heel veel meer. Een handig adres voor het shoppen van cadeautjes!



Goed ondergoed
Ik houd van adressen waar je direct ziet waar je aan toe bent. Bodybasics4kidz.com is zo’n plek. Hier geen afleiding in de vorm van ‘van-alles-en-nog-wat’, maar enkel en alleen ondergoed, zwem- en nachtkleding voor kinderen. Alle goede labels bij elkaar (Vingino, Claesen’s, Muchachomalo etc.) en dat voor baby’s tot en met tieners. Handig!



De allerleukste boeken
Dit is zo’n leuk adres voor kinderboeken! Circuspatz.nl is een begrip bij vele kinderen én hun ouders. De creativiteit spat ervan af bij deze bijzondere uitgever! Favorietje van mijn kinderen: het eilandenboek. Hierbij gaan ze zelf op ontdekkingsreis naar allerlei eilanden, waarbij het boek kris-kras gelezen wordt. Leuk om te weten: Circuspatz.nl trekt met pop-up shops door het hele land.



Koekjes in 3D
Niets leuker dan met de kids de keuken in te duiken en lekker te gaan bakken, toch? De koekjes van Cookies4fun.nl vinden vast gretig aftrek bij je kinderen. Dit zijn namelijk de enige, echte koekjes in 3D, die je als een puzzel in elkaar zet! Kijk eens hoe leuk dat staat – letterlijk en figuurlijk. Hup, aan de slag!



Boys only!
Gek toch, dat er voor meisjes zoveel meer te koop lijkt te zijn dan voor jongens? Voor alle moeders met mannetjes is Stoerebinkies.nl een super adres. Hier vind je alleen kleding voor jongens. Hip, stoer en vooral: kleding die tegen een stootje kan! Ook leuk: de afdeling waar je zelf kleding kunt laten bedrukken. Voor kleine mannen die nét even anders willen zijn dan de rest!