10x leuke familievoorstellingen in Musis & Stadstheater Arnhem

2 oktober 2022
Dit najaar zijn er in Musis & Stadstheater Arnhem weer zoveel supermooie familievoorstellingen te bewonderen! We hebben alvast 10 toffe tips voor oktober, november en december voor je op een rijtje gezet! Lees gauw verder en reserveer alvast je kaartjes!
10x familievoorstellingen in Musis & Stadstheater Arnhem

Ga met de kids naar Musis & Stadstheater Arnhem

Mama Mi-choe (41) en papa Remano (45) nemen hun zoon Sef (7) en dochter Robin (10) maar al te graag mee naar het theater. “Het is voor ons een leuke manier om ze kennis te laten maken met veel verschillende kunstvormen.” "Soms wordt het decor verplaatst of worden er snel wat attributen en meubels gewisseld, maar zij hebben dat helemaal niet door. Op die momenten zien we echte verwondering op hun gezichten. In het theater zijn ze nog écht onder de indruk."

Wil je zelf ook met de kinderen genieten van een mooie theatervoorstelling? Dan ben je dit najaar bij Musis & Stadstheater Arnhem aan het juiste adres. Hieronder vind je hun toffe familievoorstellingen voor oktober, november en december op een rij! Naar het theater met kids

Peppa Pig live! 2+

Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Een mooie familievoorstelling compleet met nieuwe meezingliedjes, vrolijke varkentjeshumor en swingende meedoedansjes!

Peppa Pig Live! - zondag 9 oktober
Reserveer je tickets



Herfstvakantie - Sprookjesfestival

Vier 4+ 

Ga op reis door de jaargetijden! Van de onderaardse stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente. Van zomerse vrijheid en verdwaasdheid naar herfstige romantiek en nostalgie. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat vier keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren.

De Dansers - zondag 23 oktober
Ga je mee op reis?




Assepoester 4+

In dit sprookje wordt een meisje door haar gemene stiefmoeder uitgebuit, maar met behulp van een goede fee krijgt ze de kans haar eigen dromen na te jagen. Een musical vol humor, betoverende liedjes en schitterende kostuums!

Van Hoorne Entertainment - zaterdag 29 oktober
Nieuwsgierig?



Niemand weet, niemand weet 4+

In deze spannende balletvoorstelling hebben de lakeien van de koningin de hulp van jullie kinderen hard nodig om uit te vinden hoe dat vreemde mannetje dat goud kan spinnen van stro nou toch écht heet. Hoe loopt dit sprookje af?

LethDansant - zondag 30 oktober
Ga er eens goed voor zitten!



Voorstellingen in november

Een leuk avondje uit 8+

Deze gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven is echt een aanrader. Pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. Mis het niet!

Theater Artemis - zondag 6 november
Volop dans en zang



Ravi de Robot 5+

Sas woont bij haar vader in huis en mist een vriend. Maar wat als je beste vriend een robot met een eigen wil is? Ontdek het in deze swingende, muzikale familievoorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten.

Theater Sonnevanck & Silbersee i.s.m. Universiteit Twente - zaterdag 19 november
Die wil ik zien



Sintfeest 4+

In de grote zaal word je meegenomen in een voorstelling die ontroert én een glimlach op je gezicht tovert. Mét een spannend verhaal, veel muziek, knutselen, spelletjes, meet & greet met Sint & Pieten, strooigoed en ranja!

Met o.a. Alma en Het vliegende paard - zondag 20 november
Zing en dans mee! 



Boel gevoel 4+

Gevoelens zijn er altijd en overal. Maar wat als je nog niet weet wat je voelt en wat je ermee moet? Ga dan naar deze uitbundige muzikale ontdekkingstocht naar je gevoelens, geschikt voor alle Lachebalkjes en Huilebekkies.

Het Laagland - zondag 27 november
Reserveer tijdig je plekjes



Het Lijflied 6+

In deze opera ontdekt Ina het wonderbaarlijke klankuniversum dat haar organen maken. Ze hoort typische lichaamsgeluiden, o.a. het borrelen van de maag, het kloppen van haar verliefde hart en het pruttelen van darmen.

Opera Zuid - zondag 4 december
Ervaar het in deze opera



Carmen 6+

Ga vol vuur de wintermaanden in met deze geweldige dansproductie van de Spaanse choreograaf Gustavo Ramírez Sansano. Deze gepassioneerde familievoorstelling is een mengeling van moderne dans, flamenco en paso doble.

Introdans - 10, 11, 26, 27 en 28 december
Mooie dansvoorstelling



Geniet dit najaar van al deze mooie familievoorstellingen in Musis & Stadstheater Arnhem! Een superleuk uitje voor de hele familie!

Groetjes, Esther

Naar de website