icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Toffe (eropuit) tips voor de landelijke stakingsdag

13 maart 2019
Vrijdag 15 maart is er een landelijke stakingsdag in het onderwijs. Zijn jouw kinderen ook vrij van school en wil je er even lekker samen op uit? Wij hebben wat leuke tips voor je op een rijtje gezet!
Ontdek een kasteel
Bij Kasteel Doorwerth krijgen kinden gratis entree als ze met een begeleidende volwassene het kasteel willen gaan bezoeken. Je kunt een leuke speurtocht doen en zo nog veel meer over dit mooie kasteel te weten komen.

Voor de tuinliefhebbers
Doe mee aan een workshop zaaien bij Intratuin Elst. En blijf gezellig iets drinken of eten in De Boerderij, het restaurant van dit tuincentrum, met leuk speelgedeelte voor de kleintjes.

Dagje museum
In het Watermuseum kun kids vanaf 6 jaar hun eigen tandpasta maken op vrijdag 15 maart. Hoe cool is dat? En ben je daarmee klaar, dan kun je ook nog shampoo maken! En verder valt er natuurlijk zoveel meer te beleven in dit leuke museum.

Lekker creatief
Vind je het heerlijk om deze vrije dag lekker creatief aan de slag te gaan? Dan ben je bij Kinderboekwinkel Arnhem aan het juiste adres. Hier kun je namelijk een mooi glinsterend visje knutselen. Bij Atelier de Boog ga je aan de slag met hout en timmer je een eigen totempaal. Daarna ga je samen een lekker gerecht koken.

Bij Studio26 is er speciale stakingsopvang geregeld! De kids kunnen hier van 8.15 tot 15.15u naar toe en is van alles te doen, zoals dansles, muziekles en je eigen kostuum leren maken. Je moet je hiervoor wel even vooraf aanmelden.

Actief uitje
Speciaal op deze stakingsdag opent Het Land van Jan Klaassen de deuren en kun je tegen het winterkortingstarief lekker spelen in de indoorspeeltuin, het buitenspeelpark en naar het poppentheater. Kijk voor meer actieve uitjes in onze eropuit rubriek.

Lekker thuis
Wil je liever een dagje lekker thuis blijven met de kinderen? Dat is natuurlijk ook gezellig. En thuis kun je ook van alles samen doen. Kijk ook even in onze DIY-rubriek voor leuke tips voor spelletjes, recepten, knutsels en meer.

Fijne dag samen!
groetjes, Esther