Kidsproof reporter onderzoekt Wonderland

14 maart 2016
Onze Kidsproof Kidsreporter Nina (9 jaar) mocht zaterdag 5 maart naar de première van de voorstelling Wonderland, hoe stoer is dat! Ze kwam laaiend enthousiast terug. Hieronder lees je haar verslag!
Op zaterdag 5 maart ben ik naar een dansvoorstelling van Introdans geweest. Ik vond het al de hele dag heel spannend en was blij dat we er eindelijk waren. Ik ging samen met mama naar de voorstelling, toen we binnen waren wist bijna iedereen wie ik was en ik had ook al een kaartje omdat ik reporter was voor Kidsproof en dat was wel fijn! Voor de voorstelling hebben we nog wat gedronken en toen het begon het echt….. 
 
Foto Hans Gerritsen 
 
Ik vond het in het begin een beetje  vreemd, want ik dacht dansen is altijd op muziek en later kwam de muziek dan ook. Ik had zoiets nog nooit gezien! Er was ook een stuk met spiegels en licht en armen en benen en dat was prachtig!!! 
Helemaal op het einde was het heel grappig want een meisje gooide popcorn, melk, een ei en appel over haarzelf heen. Bijna iedereen moest lachen! Dit vond ik het leukste stuk van de voorstelling! 
 
Toen het was afgelopen mochten de kidsreporters nog naar de champagne afterparty en kon ik de dansers en het podium zien! We hebben nog vragen gesteld aan een danseres uit Bulgarije en ik mocht een vlinder meenemen die op de grond lag. Elke voorstelling liggen er 8000 op de grond!!! 
 
Daarna zijn we nog met alle dansers op de foto geweest, toen was het al snel 22.00 uur en moesten we echt naar huis. 
Het was een superavond en hoop de voorstelling nog eens te zien!
 
Wil jij deze voorstelling ook meemaken? Het kan nog want deze toffe dansvoorstelling komt op zondag 8 mei nog een keer naar Arnhem!