Oh nee het is alweer tijd voor een kinderfeestjes

23 januari 2017
Ik kan er niets aan doen, maar een kinderfeestjes organiseren is geen hobbie van mij... Jarenlang heb ik thuis feestjes geven, wat de nodige voorbereidingsstress veroorzaakte (ik bedenk altijd de idiootste plannen) en de afgelopen twee zomerfeestjes vielen ook nog eens finaal in het water...
Inmiddels heb ik mijn lesje wel geleerd, het kinderfeestje van mijn jongste plan ik buiten de deur. Geen late avonden meer opzitten om glow in de dark feeenstof potjes te maken, geen uren turen op Pinterest en helemaal geweldig, geen puinhoop in huis! Wij gaan kiezen uit een van de leuke feestjes hieronder!

Proefjes doen
Je kon al allerlei leuke proefjes uitvoeren in het Waterlab van Het Watermuseum maar afgelopen jaar hebben ze ook nog eens een Shampoofabriek geopend! Hoe leuk is het om de kids hun eigen shampoo te laten maken! Je kunt bij het Watermuseum ook nog eens kiezen uit arrangementen met eten en drinken, ideaal.



Lekker rocken
Onze jongste staat regelmatig in de huiskamer een show weg te geven dus een Kidsband kinderfeestje bij HERMANSHERRIE past helemaal. Hierbij gaan ze met z'n allen een zelfbedacht liedje spelen en opnemen. Om het helemaal spannend te maken hoort er ook een optreden en fotosessie bij!



Uitrazen in de gymzaal
Voor een klein bedrag per uur huur je een gymzaal af. Helemaal ideaal wanneer kindlief nogal een lange lijst van genodigden wil opstellen, want je kunt zo héél veel kinderen vermaken. Je kunt de moeilijkheidsgraad van toestellen op leeftijd aanpassen en natuurlijk naar hartenlust balspelletjes en tikkertje spelen! 



Naar de bios
Wil je het voor jezelf lekker makkelijk maken dan is een filmfeestje ideaal. Wij hebben het al eens met onze oudste gedaan en het is heel goed bevallen. Om het extra speciaal te maken zijn we met de bus naar bioscoop gegaan en na afloop van de film nog ergens in de stad een frietje gaan halen. De middag is voorbij gevlogen!




Zoek je toch iets anders? Geen probleem we hebben meer dan 100 leuke kinderfeestjes voor je verzameld...ga er dus maar eens lekker voor zitten.

Fijne verjaardag!