Onze favoriete uitjes voor als het plenst

20 oktober 2016
Hè bah, het regent! Maar we willen er wel even op uit! Geen paniek, hieronder ons overzicht met leuke "binnen dingen"!

TIP 1

Naar het museum! Deze herfstvakantie is het Rabo Museumkidsweek en zijn er veel extra leuke kinderactiviteiten te doen in de musea! Een goede reden om toch eens dat museum in de buurt te bezoeken met de kids! Er zijn leuke activiteiten in Museum Bronbeek, Museum Arnhem, Kröller-Müller Museum noem maar op!

TIP 2
Naar de film! Bij het Focus Filmhuis is het Cinekid festival met mooie kinderfilms. Bij Vue Arnhem draaien ook hele leuke nieuwe kinderfilms!


TIP 3

Even de energie kwijt bij een binnenspeeltuin of trampolinehal! We hebben verschillende opties bij ons in de buurt, Monkey Town voor de kleintjes, Bounz voor de grotere kids, kijk maar eens in ons overzicht met speeltuinen in de buurt!

TIP 4

Lekker zwemmen! Onze kids gaan graag naar de Grote Koppel maar er zijn natuurlijk veel meer zwembaden. In onze categorie Eropuit vind je alle leuke zwembaden in de buurt!


TIP 5
Naar de bieb! Niet alleen om wat boeken te halen, er worden ook veel activiteiten georganiseerd tijdens de vakantie. Onze Uitagenda staat bol van pyamafeestjes, knutselmiddagen en dansvoorstellingen, allemaal in de bibliotheek! Leuk om ook eens eens in de geschiedenis van Arnhem te duiken.





TIP 6
Gewoon naar buiten! Regenpak en regenlaarzen aan en gáán! We hebben leuke bossen en natuurplekken hier voor je verzameld! Daarna thuis lekker onder de douche of in bad en daarna film kijken op de bank! Heerlijk rozig zijn ze dan!


TIP 7
Onze laatste tip is er één voor thuis. Knutselen, bakken en spelletjes doen! Je vindt ze in onze DIY categorie!



Heb je meer inspiratie nodig? Kijk in onze uitagenda én onze eropuit-categorie! Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook! Veel plezier!