3x leuke familievoorstellingen in juli

29 juni 2021
Zó fijn dat Musis & Stadstheater Arnhem weer open is! In juli zijn er toffe voorstellingen voor de héééle familie. Reserveer alvast online je kaartjes om zeker te zijn van een plekje!
3x familievoorstellingen in Musis & Stadstheater Arnhem
Bij Musis & Stadstheater Arnhem kun je in juli genieten van drie mooie voorstellingen voor het hele gezin. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet!

Buurmans Keukenparade 4+

Hoe smaakt de wereldkeuken? In welk land mag je slurpen aan tafel? Hoe smaakt vergeten groenten? Wat betekent de uitdrukking ‘de liefde gaat door de maag?’. Plan d- gaat in deze wervelende spicy kook-dans-show op zaterdag 3 juli op zoek naar de keuken en de eetgewoontes van de buren.
Reserveer je kaartjes onlineHans en Grietje 4+

Vijf houtblazers van Phion en twee acteurs vertellen op zondag 4 juli het beroemde sprookje van Hans en Grietje. Een spannend verhaal vol bekende kinderliedjes en volkswijsjes. Alle kinderen mogen meezingen en dansen op de vrolijke klanken van fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn. De sprookjeswereld komt helemaal tot leven!
Een vrolijk familieconcertBuiten de lijntjes 6+

Muziek luisteren én tegelijkertijd samen tekenen, dat kan zondag 18 juli tijdens deze leuke familievoorstelling in Musis. Drie spelers van Slagwerk Den Haag en tekenaar Gerard de Bruyne nemen heel veel mooie instrumenten, enorme vellen papier en tekenspullen mee waarbij er een beeldtuin vol kleur en klank ontstaat!
Reserveer alvast je ticketsStart nieuwe theaterseizoen

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke familievoorstellingen in het nieuwe seizoen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Musis & Stadstheater Arnhem. Vanaf 1 juli wordt dit nieuwe theaterseizoen aangekondigd. Ben je nieuwsgierig?
Ontvang het laatste nieuws!

Wil je meer informatie over alle familievoorstellingen? Klik dan op de roze websitebutton! Naar de website