Theater in de vakantie bij Musis en Stadstheater Arnhem

21 februari 2020
Ben je ook dol op het bezoeken van een leuke theatervoorstelling met de kinderen? Dat komt goed uit! Want in de voorjaars- en meivakantie kun je genieten van mooie voorstellingen in Musis en Stadstheater Arnhem. Je kunt nu al je kaartjes reserveren! Veel plezier!

Naar het theater in de voorjaarsvakantieFamilie van Nielie in alle staten 6+

Een muzikale én actuele voorstelling van Theatergroep Kwatta, waarin de gekste familie van NL naar Amerika reist voor een uitvinderscongres. Wat volgt is een avontuur in het land van de hiphop, een roadtrip vol vreemde ontmoetingen met rare snuiters en een race tegen de klok.
24 februari 
Kanonnenvoer 8+


Een spannend, grappig en fantasierijk verhaal over hoe het hart van de stoere veldkok Tortot ontdooit door een onverwachte vriendschap. Sluit je voorjaarsvakantie af met dit muzikaal slagwerkspektakel met gardes, potten en pannen, door Het Laagland.
1 maart

Voorstellingen in de meivakantieHet dier, het dier en het beestje 8+

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling over een doodgewoon meisje van 8 jaar, mét live zang en muziek over intern begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.
29 aprilFreek Vonk on Tour


In de meivakantie komt Freek Vonk met twee spectaculaire familieshows naar Arnhem! Hij vertelt over de meest bijzondere en gaafste dieren die hij op zijn avonturen heeft gezien, zoals de grootste vis van de wereld waar hij mee gezwommen heeft, de walvishaai. Maak kennis met de schoonheid van de natuur en de dierenwereld. Dit wil je niet missen!
29 april 

Nog een paar leuke voorstellingen buiten de vakantieTheatertip voor ouders!

Kom naar de vlijmscherpe voorstelling 'De Rattenvanger', een satire over de opvoeding anno nu, van Toneelgroep Oostpool. Wie weet er nu eigenlijk het beste wat goed is voor onze kinderen?
21 maartWaar de wind woont 4+


Een jongen is helemaal alleen. Het enige dat klinkt is de wind. Deze poëtische familievoorstelling van Wie Walvis gaat over de kracht van de verbeelding en de zoektocht naar geborgenheid; muziek geïnspireerd op flamenco en fado.
5 april

Veel plezier!