Nieuw sitemanager Kidsproof Arnhem

4 februari 2019
Onlangs heeft mijn collega Inka met wie ik drie jaren heel fijn heb samen gewerkt (zij als sitemanager van Kidsproof Arnhem en ik als sitemanager van Kidsproof Nijmegen) haar Kidsproof regio overgedragen aan mij en mag ik me nu de nieuwe sitemanager van Kidsproof Arnhem noemen! Natuurlijk wil ik me heel graag even voorstellen!
Ik ben Esther van den Dries en woon met mijn man en 3 zoons (13, 10 en 5 jaar) in Nijmegen-Noord. In november 2014 ben ik begonnen als sitemanager van Kidsproof Nijmegen. Gedurende mijn samenwerking met Inka, voormalig sitemanager van Kidsproof Arnhem, leerde ik ook Arnhem en de toffe kidsprooftips in deze regio steeds beter kennen. Daarnaast heb ik voor mijn start bij Kidsproof.nl 8 jaar gewerkt in de kinderopvangsector in Arnhem en heb ik in die periode ook veel kennis gemaakt met leuke kinderactiviteiten en kidsproofadresjes in deze supermooie en gezellige Gelderse stad.

Ik vind het geweldig dat ik de mooie website Kidsproof Arnhem, die door Inka zo mooi is opgbouwd in de afgelopen 3 jaar, sinds 1 februari jl. mag voortzetten en ik me nu de sitemanager van Kidsproof Arnhem (en Kidsproof Nijmegen) mag noemen.

Ik kijk er naar uit om ook in Arnhem en regio alle toffe tips voor ouders en kids te gaan ontdekken en met je te delen! Iedere dag met kinderen is weer anders en brengt nieuwe ervaringen met zich mee. En ik vind het heerlijk om met man en kids er lekker op uit te gaan in onze vrije tijd en al die ervaringen samen te kunnen delen. Daar genieten we allemaal zo van!We zijn dol op buiten zijn en gaan dan ook graag het bos in voor een heerlijke wandeling of in de zomer verkoeling opzoeken bij een leuke plek aan het water! In de winter vinden de kids het heerlijk om te gaan schaatsen of bij een leuke sleeplek van de berg af te roetsjen, zoals in Sonsbeek park.

Onze oudste twee boys vinden het erg gezellig om samen met mij te gaan shoppen. Zo hebben ze bij America Today een superleuke kinderafdeling met hippe en stoere kleding voor kinderen (vanaf maat 110). En daar stonden de mannen zomaar ineens tijdens het shoppen een potje te tafelvoetballen. Voor leuke kinderboeken lopen wij graag even binnen bij De Arnhemse KinderboekwinkelWij vinden het gezellig om af en toe met de kids lekker ergens een hapje te gaan eten, drinken en bijkletsen op één van de leuke kidsproofadresjes. Tijdens een middagje shoppen kun je voor een lekkere tosti bijvoorbeeld terecht bij de Tostibar. En wist je dat je bij Jamie Oliver's pizzeria bij een kindermenu een gezonde 'shake me salad' (gesneden groenten en een yoghurtdip) krijgt? Dat viel enorm in de smaak bij ons jongste mannetje.Laat je tip horen!
Heb je ook nog een favoriete adresje dat nog niet op de site staat? Mail me via arnhem@kidsproof.nl, dan kan ik ze toevoegen op de site en kunnen we er andere ouders ook blij mee maken!”

Lieve groetjes,
Esther