NIEUW in Arnhem: Kids Foodstore

19 november 2021
Bij dé Kids Foodstore van Okae for Kids in Arnhem kun je terecht voor gezonde voeding en leuke foodaccessoires! En ben je op zoek naar tips, advies en gezonde recepten voor kinderen? Eigenares en kindervoedingscoach Ilona helpt je graag verder! Lees in deze blog alles over deze mooie unieke kinderwinkel in de binnenstad!
Okae for Kids Foodstore in Arnhem
Ken je Okae for Kids al? Je weet wel, de webshop met o.a. die heerlijke gezonde kinderthee, fruitpoeders en andere gezonde voeding voor kinderen. Ilona is moeder van twee dochters en eigenaar van Okae for Kids. Toen haar oudste dochter Kae-Lynn vaste voeding ging eten en zij zich verbaasde over de hoeveelheid suikers in kinderproducten bracht zij Okae kinderthee op de markt, een écht suikervrije limonade.

In haar webshop vond je al gezonde voeding, superleuke foodaccessoires, recepten en tips. En hoe tof dat Ilona nu ook vanaf eind september in het centrum van Arnhem de 1e Kids Foodstore van Nederland heeft geopend! De prachtige winkel in een monumentaal pand aan de Rijnstraat 9 is zó mooi en sfeervol ingericht. Het is een feestje om door de winkel te dwalen op zoek naar mooie producten omtrent gezonde voeding voor kinderen en alles wat daarbij hoort.Gezonde voeding

Naast de bekende Okae kinderthee (die niet alleen kinderen erg lekker vinden) en fruitpoeders, vind je hier ook gezonde spreads voor op brood en traktaties. Deze zijn allemaal biologisch en vrij van geraffineerde suikers. Elke week zijn er weer andere producten gratis te proeven!En weet je wat zo leuk is? Je vindt hier naast de ingrediënten om bijvoorbeeld iets lekkers te bakken met de kinderen ook de benodigdheden hiervoor, zoals bakvormen. Toen ik in de winkel van Ilona was, heb ik haar lekkere kinderthee, gevriesdroogde fruitstukjes en de overheerlijke No Sugar Daddies chocopasta met hazelnoot gekocht. Eenmaal thuis moest er natuurlijk meteen geproefd worden door de kinderen!Leuke food accessoires

Naast allerlei verantwoord lekkers zorgt Ilona er in haar winkel ook voor dat er diverse producten zijn om zelf met je zoon of dochter aan de slag te gaan met voeding. Zo zijn er speciale kindermessen en mooie bakvormen, inspirerende (kook)boeken, leuke drinkbekers, houten fruitset en taartje, kinderschortjes en herbruikbare rietjes.


Gratis tips en adviezen

Ilona heeft de opleiding tot kindervoedingscoach aan de Better Health Academy gevolgd. Met behulp van praktische tips, eenvoudige aanpassingen en lekkere recepten helpt ze jou als ouder om je kind(eren) gezonder te laten eten en drinken. Ze leert ouders dit te doen op een positieve manier en met plezier en aandacht voor het kind i.p.v. met strijd zoals voor iedere ouder wel eens herkenbaar is.Eet jouw zoon of dochter slecht, wil je advies over voedingssupplementen of zijn er klachten zoals eczeem? Ilona staat voor je klaar met haar fijne tips en adviezen. Je kunt langs komen tijdens het inloopspreekuur of een afspraak plannen. Daarnaast bakt Ilona regelmatig met haar twee dochtertjes en inspireert ze je met de vele kidsproof recepten die je kunt maken met de producten uit de winkel. Wat dacht je van appeldonuts, lekkere spreads voor op brood of gezonde ijsjes? Op haar website of social media deelt ze al deze fijne recepten.

Kinderactiviteiten

Regelmatig zullen er in vakantieperiodes leuke activiteiten voor kinderen te doen zijn in de speciale activiteitenruimte achter de winkel. Jij kunt dan als lekker rondneuzen in de winkel, terwijl je kind lekker bezig is. Zo konden kinderen in de herfstvakantie een eigen placemat maken.Handig om te weten

Je kent het vast wel: ben je in de winkel en moet je kleintje naar de wc of is de luier vol. Geen probleem bij Kids Foodstore, want in de winkel is een verschoonplek en een wc voor de kinderen. En wat ook fijn is: je kunt je kindje hier ook voeden op een speciaal rustig plekje.

Natuurlijk moet je echt een keer deze supermooie winkel met fijne producten bezoeken en sfeer gaan proeven. Maar lukt het je niet om de deur uit te gaan? Dan kun je altijd via de webshop je producten bestellen. En dan krijg je ze snel geleverd. Ook ideaal! 

Leuke actie

Met de code 'Kidsproof10' krijg je 10% korting op je bestelling, zowel in de winkel als online! Deze actie geldt t/m 31 december 2021.

Klik op de roze websitebutton als je nog meer informatie wilt over Kids Foodstore en alle producten.

Groetjes, Esther Naar de website