Prachtig uitzicht en fijne wandeling

1 augustus 2021
Kidsproofblogger Nicoline en haar gezin gaan er graag samen op uit. Ze maakten een mooie wandeling bij de Westerbouwing en eindigden op het terras met prachtig uitzicht. Een dikke aanrader! Lees hier hun ervaringen!
Op nog geen 10 minuten rijden vanuit Arnhem heb je een plekje waar je U tegen zegt. Samen met de kids het bos in en dan uitrusten op een terras met waanzinnig uitzicht over de Rijn, de Betuwe en Arnhem.Startpunt van een mooie wandeling

De Westerbouwing in Oosterbeek is een feestlocatie waar veel events en trouwpartijen worden gehouden. Leuk detail, zelf ben ik er ook getrouwd 😉. Er is genoeg parkeergelegenheid en een mooi startpunt voor een wandeling. Je kunt kiezen om direct via een trap naar beneden te lopen richting het veerpontje of via het terras het bos in. Wij zijn het bos in gegaan. Leuk looppaadje met af en toe een bankje en mooie uitzichten. Eenmaal door het bos, heuvel op en af, kom je een prachtig stukje tegen met water en stenen.De kids vliegen door takken en struiken heen richting het water. Daar eenmaal aangekomen zien we dat verderop ook gewoon een bruggetje is maar dat deert niet. De route door de stekelstruiken was juist een avontuur. We komen uit bij een koel- en filterkelder uit 1905! Wow. Dat is een verrassing. Achteraf een van de bezienswaardigheden van een wandelroute in Heveadorp.

Voor ons was het genoeg pret en zijn we terug gelopen naar het terras van de Westerbouwing, maar we zullen zeker nog eens terug komen om de langere wandelroute te lopen en de rest van de bezienswaardigheden te ontdekken.Op het terras met prachtig uitzicht

Het terras van de Westerbouwing is mooi ruim opgezet en de aankleding binnen is prachtig. Er is genoeg lekkers voor de kids en de papa’s en mama’s. Waar hebben we zin in? Een cappuccino en pakje fristi met appelgebak of gaan we meer voor hartig en kiezen we een portie bitterballen. Het uitzicht is prachtig. Je ziet de Rijn, het Ohra gebouw uit Arnhem, de bruggen en de trein die rijdt tussen Arnhem en Nijmegen. Dicht in de buurt is een bezoek aan kasteel Doorwerth of het bos achter de Westerbouwing met nog meer beekjes en een watervalletje ook zeker een aanrader.


Kidsproofblogger Nicoline Kneepkens-Holleboom (38 jaar) is getrouwd met Bjorn, hebben 2 kinderen, Jasper (9 jaar) en Fleur (5 jaar) en wonen in Arnhem. Ze houden van leuke dingen doen samen met het gezin. Omdat ze doordeweeks allebei druk zijn met werk willen ze in het weekend minimaal 1 ding gezamenlijk doen. Mooie herinneringen maken en nieuwe dingen leren!